COMPARTEIX

29 DE JUNY DEL 2016 per TRESC

Durant aquests 10 anys de vida del TR3SC el més important han estat els socis. És per això, que volem que coneguis 10 socis com tu que destaquen en algun aspecte dins del TR3SC. Com bé comenta una de les sòcies que coneixeràs a continuació, el TR3SC és una gran família i és un regal poder-ne formar part. Tots som amants de la cultura; ens agrada gaudir-ne al màxim, descobrir coses noves, fer-nos recomanacions i, sobretot, ens agrada conèixer gent que comparteixi aquestes mateixes idees. Volem que coneguis 10 socis que durant aquests 10 anys han posat el seu petit granet de sorra perquè el TR3SC continuï sent la gran comunitat d'amants de la cultura de Catalunya. Esperem que segueixis fent tantes coses com fins ara al nostre costat i que t'ho segueixis passant d'allò més bé!

 

El soci més antic

En Liborio Sánchez, de 55 anys, és el soci antic més actiu del TR3SC (i, quina casualitat, el número 10) i és per això que té molta experiència. “Recentment he assistit al Més que Música amb Judit Nedderman; un concert al Museu d’Història de Catalunya, amb Toni Xuclà i Gemma Humet;  diverses obres de teatre com 'Quien Va', 'El Trencanous' al Teatre Joventut de L’Hospitalet,  'Molt soroll per no res' i moltíssimes més”. En Liborio també ens ha explicat perquè, després de 10 anys, continua sent soci del TR3SC: “M’agrada el club per la gran quantitat d’opcions que tens per poder accedir a propostes culturals variades i de tot tipus a Barcelona i fora de la ciutat a un preu realment assequible, si se sap buscar bé sempre es troba alguna cosa per no quedar-se a casa”.

 

 

La sòcia més gran

Una de les sòcies que hi ha amb més edat és la Guadalupe que té ni més ni menys que 88 anys. La Guadalupe ens diu que és difícil quedar-se amb un espectacle de tots els que ha vist però que durant tots aquests anys ha visitat gairebé tots els teatres de la ciutat: la Villarroel, el Teatre Lliure, el TNC, el Teatre Victòria, el Grec,... “He sortit molt amb els meus amics des que estic jubilada, ja fa més de 20 anys. M’agrada el TR3SC perquè puc compartir totes les propostes i sempre puc anar acompanyada” ens comenta. També diu que el que li agrada més és el teatre, molt més que el cinema però no ha oblidat mai la música i, per això, ha anat diverses vegades al Liceu o al Palau de la Música, que li semblen fantàstics.

 
 

El soci més jove 

 

Un dels socis més joves i actius és l’Àlex Sánchez, de 19 anys. “Em vaig fer soci del TR3SC perquè sóc de fora de Barcelona i quan vaig venir a estudiar aquí, el meu cosí em va recomanar que em fes soci perquè tindria molts avantatges i propostes” explica. Una de les obres que més li ha agradat anar és a 'Romeu i Julieta' a l’Espai Brossa. “Va ser un Regal Club, molt fàcil i accessible. Tenia pensat anar al teatre però no sabia quina obra m'agradaria. Vaig veure aquesta a la pàgina web i vaig pensar que seria una bona idea”. Àlex, esperem que segueixis molt més temps amb nosaltres!

 

La sòcia que ha fet més activitats

Una de les sòcies més fidels és la Montserrat Orriols que ha fet prop de 1150 activitats amb el TR3SC. “Totes les activitats que faig les apunto en una llibreta” ens explica. Com que n’ha fet tantes li costa decidir-se per una però destaca el grup de lectura. Recentment, ha anat a veure 'Caïm i Abel', "que malgrat ser molt llarga és una obra molt bona i que hi has d’anar amb molt interès".  La Montserrat pensa que el regal que li va fer la seva filla, el carnet del TR3SC, pel seu sant l’any 2008, va ser el millor que li podien haver fet mai. “El TR3SC és molt familiar, és com si em coneguéssiu de tota la vida. Gràcies al carnet he pogut descobrir teatres més petits i fer activitats gairebé cada dia."

 

El soci que ha anat més al teatre

En Josep Maria Triadó és el soci del TR3SC que més ha anal al teatre. Una de les obres a les que ha anat més recentment i vol recomanar a la resta de socis és 'Be God is' al Teatre Condal. “Em va fer riure molt, se’m va fer molt curt”. Destaca que l’Oriol Pla, un dels actors principals “és boníssim, s’hi deixa la pell i és molt agradable de veure”. Així que ja saps si un expert com en Josep Maria et recomana anar a veure aquesta obra, no ho dubtis ni un segon! En Josep Maria també ens explica que li agrada molt estar al TR3SC per l’estalvi que fa en activitats culturals i que per això mateix es va fer soci.

 

El soci que ha anat més al cinema

El fan número 1 del cinema del TR3SC és en Jesús Tortajada. Diu que una de les pel·lícules que més li ha agradat en els últims temps és 'La Habitación', “el director reflexa perfectament el que vol dir, tot el procés d’angoixa en un espai tancat que pateix la protagonista. Però sens dubte la interpretació dels actors és espectacular”. En Jesús ens comenta que li agrada ser soci del TR3SC perquè hi ha una oferta molt variada: “Ara que tinc més temps lliure vaig molt al cinema i al teatre”.

 

El soci que ha anat a més concerts

La Montse Cañada és la sòcia que a més concerts ha anat amb el TR3SC. No s’ho pensa ni un moment en dir que una de les grans oportunitats que va tenir fa poc va ser veure l’òpera 'Werther' en directe des de Londres al Cinesa Diagonal Mar: “Com que no podíem ser a Londres, va ser una molt bona oportunitat veure des d'aquí uns artistes d’aquesta categoria”. Ens explica que el carnet del TR3SC li va regalar fa 5 anys la seva germana i que l’està aprofitant molt ja que és una persona molt inquieta.

 

El soci que ha anat a més museus

La Rosa Maria Laborda és una de les persones que més museus ha visitat: “M’agrada molt el Caixa Fòrum perquè ofereixen moltes activitats. Una de les que més m’agrada és la tertúlia perquè és a mitja tarda i acabes fent un cafè. Fas un activitat diferent que si anessis pel teu compte”. També ens explica que es va fer sòcia del TR3SC perquè li agradava molt el teatre però amb el pas del temps i ara que ja està jubilada té temps per anar a diferents espectacles.

 

 
El soci que ha viatjat més

La Maria Teresa Aparicio és la sòcia que més ha viatjat amb el TR3SC: a Alemanya, a Noruega, a Nàpols, a Liverpool, a Londres, a Milà... “A Berlín m’ho vaig passar molt bé perquè vam conèixer a unes senyores, ens vam fer molt amigues i avui en dia ens veiem un cop al mes. Però sens dubte els millors viatges van ser a Liverpool amb una ruta dels Beatles, a Milà amb Ramon Gener i el creuer pel Rin”. El que més li agrada de ser sòcia és conèixer gent de fora de Catalunya i explicar-los què és el TR3SC.

 

El soci que ha llegit més

En Prudenci Gatell és un dels socis que més assisteix a activitats relacionades amb la lectura. Per això mateix ens ha recomanat un bon llibre: Sàpiens, una breu història de la humanitat de Yuval Noah Harari (Edicions 62). “Quan me’l van regalar, en un primer moment vaig pensar que seria simplement un llibre d’història antiga. Però quan arribes al final, acabes esverat”. Ens explica que fa temps que és soci del TR3SC i que li agraden moltes activitats, com les xerrades literàries o el cicle Vis à Vis per conèixer personatges interessants.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES