COMPARTEIX

Estiu és sinònim d’activitats a l’aire lliure i amb aquest arriben moltes propostes a les quals segur que no podràs dir que no: el millor cinema en un espai obert i en una nit d’estiu. La teva parella, els amics o la família, una cervesa en mà, alguna cosa per menjar i l’aire fresc que tan ens agrada de les nits d’estiu, són tots els ingredients que necessites per gaudir d’una bona pel·lícula. Vols saber quan i on es projectaran les pel·lícules? Nosaltres t’ho expliquem a continuació!

 

El Sala Montjuïc ja és un clàssic del cinema a la fresca dels mesos de juliol i agost a Barcelona. A partir del divendres 1 de juliol ja podràs apropar-te al Castell de Montjuïc on es farà la sessió inaugural amb Truman, la pel·lícula de Cesc Gay. La resta de sessions es faran cada dilluns, dimecres i divendres fins al 5 d’agost. A més, abans de cada pel·lícula podràs gaudir d’un concert en directe. Consulta quines pel·lícules es projectaran i quins concerts hi haurà i vés-hi amb avantatges TR3SC!

 

L’Illa Diagonal tampoc podia faltar-hi, els Jardins de Sant Joan de Déu tornen a acollir el cicle estiuenc de cinema a la fresca del Centre Comercial, que aquest any es presenta sota el títol Estranyes tribus. Del 30 de juny al 28 de juliol, podràs veure-hi pel·lícules com Relatos Salvajes, que inaugura el cicle, Pride o La família Bélier. Les sessions comencen a les 22h però al recinte s’hi pot accedir a partir de les 21h. A més, podràs aconseguir invitacions gràcies al TR3SC!

 

El CosmoCaixa també proposa un cicle de cinema a l’aire lliure amb les CosmoNits de pel·lícula. Quan el futur ens atrapi. Els dijous 7, 14, 21 i 28 de juliol i 4 d'agost, la plaça del museu acollirà una selecció de pel·lícules relacionades amb l’evolució de la humanitat, començant per En busca del fuego, que aniran precedides d’un concert. A més, amb el TR3SC podràs aconseguir invitacions a algunes de les pel·lícules com Her, Interestellar o Eva! T’ho perdràs?

 

A més, aquest estiu podràs gaudir de forma gratuïta del Gandules’16, on es projectaran 9 pel·lícules escollides per la crítica de cinema Desirée de Fez. O gaudir del millor cinema a la fresca en un espai emblemàtic com el Pati de les Dones del el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

 

 

Les propostes de cinema a l’aire lliure també arriben a les platges amb el Cinema lliure a la Platja. A Barcelona, Badalona, El Prat i Mataró, del 30 de juny al 7 d’agost, podràs veure cinema independent que hagi estat convidat a algun festival, de forma gratuïta i a l’aire lliure! Dues de les pel·lícules que podràs veure a les platges de les quatre ciutats són Barcelona Nit d’Hivern i Rumba 3: De ida y vuelta. Tens moltes opcions per aprofitar bé les nits d’estiu al costat de la cultura. Viu un estiu de pel·lícula!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES