COMPARTEIX

Si t’agrada l’estiu, la música i la cultura, comença la millor època de l’any per viatjar a través dels diferents festivals que hi ha arreu de Catalunya. Hi pots trobar de tot, des dels grans festivals mítics fins a festivals de proximitat que busquen trobar un espai íntim amb l’espectador.

Et convidem a endinsar-te en els festivals del moment on trobaràs la millor música i els millors espectacles perquè gaudeixis de les teves vacances o del teu moment especial de la mà del TR3SC.


FESTIVAL GREC

Què millor que seure al màgic Teatre Grec o a diferents teatres de Barcelona escoltant bona música o veient una bona obra de teatre. Al llarg del més de juliol, se celebra el Festival Grec de Barcelona que s’inicia amb Les bruixes de Salem del meravellós Arthur Miller. També acull a diversos artistes com Myles Sanko o Jorge Drexler. Vine a celebrar la 40ena edició del Grec amb avantatge TR3SC!

 

SÓNAR 2016

Arriba un dels festivals més esperats de l’any. El Sónar 2016 es presenta amb més força que mai entre el 16 i el 18 de juny a la Fira de Montjuïc i a la Fira de Gran Via. Més de 150 actuacions t’esperen per gaudir del millor de la música electrònica, tant a nivell internacional, amb Jean-Michael Jarre, New Order i James Blake, entre d’altres, com de les  millors propostes nacionals, amb John Tabalot, Alizzz o el Guincho.

 

FESTIVAL JARDINS DE PEDRALBES

No pot haver-hi un espai més bonic on escoltar als teus artistes preferits que els Jardins de Pedralbes. Aquesta quarta edició, que va de l’11 de juny al 12 de juliol, ens porta a grans artistes consolidats en el panorama internacional com The Cranberries, The Lumineeers o Tom Jones, combinats amb grans cantants nacionals com Bosé o Joan Baez. Gaudeix de les millors nits d’estiu al costat d’aquests grans de la música amb avantatges TR3SC!

 

FESTIVAL CRUÏLLA

Torna el festival d’estiu de Barcelona per excel·lència, el Cruïlla. Si ets dels que t’agrada viure una explosió de diversos estils de música, no et pots perdre aquesta cita que serà al Parc del Fòrum el cap de setmana del 8 al 10 de juliol. Podràs trobar-hi a Christal Fighters, Bunbury, Ramon Mirabet, Alabama Shakes o Love of Lesbian, entre d’altres, que fins ara han tingut un gran recorregut musical. Comença l’estiu al costat dels teus grups preferits!

 

FESTIVAL DEL CASTELL DE PERALADA

Apropa’t al Castell de Peralada per gaudir de les manifestacions culturals més importants de l’estiu. Entre el més de juliol i agost, trobareu a Lang Lang i la seva virtuositat al piano, AILEY II The next generation of Dance amb un dels millors espectacles de dansa del moment, Diana Krall, l’artista del jazz actual per excel·lència, o Tourandot, l’òpera de Puccini amb Mario Gas com a director d’escena. Peralada és garantia de la bona qualitat artística dalt de l’escenari!

 

VIDA FESTIVAL

Del 30 de juny al 3 de juliol  se celebra el Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú que es fa a La Masia d’en Cabanyes i a La Daurada Beach Club. És un entorn ideal per passar una bona estona amb les diferents disciplines artístiques al voltant de la música. Wilko, The Divine Comedy o Unknown Mortal Orchestra són alguns dels grups convidats al Vida Festival. Passa-t’ho bé descobrint un espai únic al costat de grans artistes nacionals i internacionals.

 

FESTIVAL DE TORROELLA DE MONTGRÍ

Hi ha festivals per a tothom, també pels amants de la música clàssica, en un entorn tan privilegiat com és Torroella. Veurem grans artistes que demostraran una vegada més el seu magnífic talent, l’Ensemble Micrologus, Cappella Neapolitana Antonio Florio o Gabrieli Consort, entre d’altres.  Torroella t’espera del 30 de juliol al 19 d’agost amb la millor programació de música clàssica del moment!

 

 

Tampoc et pots perdre festivals que mariden la millor música amb la cultura del vi com el Vijazz o Sons del Món, o en indrets únics com els festivals de Festival Internacional de Cadaqués o el d’Empúries. I d’altres com Arts d’estiu, Essències, Clownia, FEMAP... que tenen cartells impressionants composats com Sopa de Cabra, Txarango, Trio Ludwig, Ellito Murphy, Luis Piedraita i molts més.

Si en vols saber més, descobreix quins festivals pots viure amb el TR3SC aquí.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES