COMPARTEIX

Arriba un any més Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, del 12 al 15 de maig. Aquest any, la capital del Baix Camp acollirà una edició molt especial, ja que aquesta gran festa del circ arriba a la seva 20a edició. Un total de 28 companyies oferiran els seus espectacles que, durant quatre dies, ompliran places i carrers.
 
 
El Trapezi recull la gran varietat de formats que ens ofereix el circ català, des del públic més petit al més exigent, i desplegant totes les estètiques que existeixen en aquest art mil·lenari. Els diversos artistes que en formaran part mostraran al públic un total 20 de disciplines: verticals, manipulació d’objectes, acrobàcia, contorsió, suspensió capil·lar, Beat-Box, malabars amb pilotes normals i de rebot, masses, diàbolo, perxa xinesa, roda Cyr, trapezi en solo i en duo, corda volant, equilibris acrobàtics, equilibris sobre ampolles, corretja aèria i funambulisme.
 
Trapezi té com a objectiu seguir donant empenta a l’autoria catalana, en una edició marcada pel suport als artistes de circ de casa nostra. També comptarà amb un focus centrat en el malabarisme. Si la darrera edició de Trapezi va destacar per ser festiva i al carrer, enguany el festival proposa una programació de circ més poètic, visual i coreogràfic, per tal que els espectadors facin volar la imaginació.

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES