COMPARTEIX

De l’11 de juny al 12 de juliol arriba una de les cites imprescindibles de l’estiu de Barcelona, el Festival Jardins de Pedralbes. Com cada any arriben als emblemàtics Jardins de Pedralbes grans noms de tots els estils, des de clàssics, passant pel pop, fins a l’electrònica. Artistes que mai passen d’època, artistes consolidats del moment actual i també activitats per a tots els membres de la família. 

Les entrades del Festival es posaran a la venda a partir de dilluns 11 d'abril i, només durant 48 hores, els socis del TR3SC les podreu amb descompte!

Aquesta quarta edició reunirà Tom Jones, Juan Diego Flórez, James Morrison, The Lumineers,  M83, Miguel Bosé i Paolo Conte, entre molts d'altres. A més, també hi haurà activitats diürnes dirigides als més petits de la casa com el Dia de la Música en Família (by Minimúsica).

Amb aquest gran còctel d’estils musicals i d’artistes, t'hem preparat una playlist amb un tast de les cançons que de ben segur sonaran durant aquests dos mesos als Jardins de Pedralbes. Sens dubte, faran de les nits càlides d'estiu uns moments inoblidables!

 

Si estàs mirant aquest article des del mòbil, clica aquí per escoltar la playlist. 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES