COMPARTEIX

La Fira del Vi de Falset, que se celebrarà el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig, arriba a la 21a edició. Més de 50 cellers de les dues denominacions de la comarca, la DO Montsant i la DOQ Priorat, donaran a conèixer les seves referències durant la Fira. Els estands de degustació de vi estaran oberts, tant dissabte com diumenge, entre les 11 h i les 14 h, i entre les 16 h i les 20 h.
 
La Fira del Vi de Falset, un esdeveniment referent en el món del vi, alhora, és un bon lloc per descobrir vins, conèixer nous cellers i estar al dia de tot allò que es cou enològicament a la comarca del Priorat. A més, l’edició d’enguany es caracteritzarà per habilitar un seguit d’espais que acolliran tastos i activitats paral•leles adreçats als amants del vi i per una clara aposta per actes pensats exclusivament per a un públic professional.
 
 
En paral•lel, la Fira pretén, paulatinament, cridar l’atenció d’un públic cada cop més internacional. I aquesta voluntat ja pot fer-se evident aquest any amb la presència d’amants del vi d’Escandinàvia: Munskänkarna, el cub de vins més gran d’Europa, una autèntica institució a Suècia, ha escollit les denominacions d’origen Priorat i Montsant com a “Regió Vinícola de l’Any 2016”. 
 
La 21a Mostra de Vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant aposta clarament per seguir posicionant-se com una fira professional i alhora de referència per a apassionats per la cultura del vi.
 
  
@firadelvifalset
#FiradelVi

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES