COMPARTEIX

Sant Jordi no seria el mateix sense les seves llistes de llibres més venuts. Autors premiats, reconeguts i joves promeses entren cada any dins el llistat dels possibles títols més venuts. 
 
Més enllà de les vendes, des del TR3SC celebrem aquesta diada (un dels dies més especials en l’àmbit de la cultura catalana) i els 10 anys del Club del TR3SC. Abans però, el proper 20 d’abril, podrem comptar amb alguns d’ells a la Festa de Sant Jordi
 
 
SERGI PÀMIES – CONFESSIONS D'UN CULER DEFECTUÓS
 
Pàmies reflexiona sobre ser seguidor d'un equip en particular i sobre el barcelonisme en general. La ironia i el sentit crític no hi falten. 
 
IMMA MONSÓ – L’ANIVERSARI
 
La lleidatana torna amb un thriller emocionant. El misteri està assegurat, absteniu-vos-hi aprensius!
 
 
AUTORS PREMIATS
 
A continuació els autors i els respectius llibres més premiats d'aquesta temporada literària:
 
PEP PUIG – LA VIDA SENSE LA SARA AMAT
 
És el Premi Sant Jordi 2015. Una sorpresa positiva per tots aquells que no coneixíem l’autor. 
 
VÍCTOR AMELA – LA FILLA DEL CAPITÀ GROC
 
El Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull 2016 també ha escollit, com l’egarenc, un protagonista jove: una adolescent de tretze anys anomenada el Groc. Un must!
 
LLUÍS FOIX – AQUELLA PORTA GIRATÒRIA
 
Si vols descobrir de primera mà com era la vida laboral en un diari, aquest és el teu llibre. Coneixeràs qui feia què i entendràs un moment de la història clau d’aquest país. Premi Josep Pla 2016
 
EMPAR MOLINER – TOT AIXÒ HO FAIG PERQUÈ TINC MOLTA POR
 
Sílvia Soler el considera el llibre més àcid i savi d’Empar Moliner.  Només t'avisem que quan comencis a llegir-lo no podràs parar. Un seguit de contes breus que retraten la societat actual
 
 
 
AUTORS ESTRANGERS

També podrem gaudir de grans propostes provinents de literatures forànies:
 
JONAS JONASSON – L’ASSASSÍ QUE VA SOMIAR AMB UN LLOC AL CEL
 
La tercera novel•la del conegut escriptor suec, autor de L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, té com a protagonistes uns personatges únics: un assassí amb remordiments, una pastora protestant sense fe i un recepcionista fart de la vida.  
 
 
JOHN BOYNE – EL NOI DE LA CASA DE LA MUNTANYA
 
El noi del pijama de ratlles va ser un èxit, la previsió fa pensar que aquest darrer títol seguirà la mateixa trajectòria. El dublinès situa la nova història al París de la Segona Guerra Mundial amb la presència de Hitler.
 
HARUKI  MURAKAMI – L’ELEFANT DESAPAREIX
 
Si ets dels que encara no fas reverencies a l’autor japonès aquí trobaràs els seus disset millors contes per descobrir-lo. 
 
 
JO NESBO – POLICIA
 
El noruec, un referent pels amants de la novel•la negra, ens endinsa en un cas on les víctimes són els policies i on el Harry Hole (el detectiu) no pot fer-hi gaire.
 
 
 
 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES