COMPARTEIX

23 D’OCTUBRE DEL 2000 per Irene San Martín

Quan plou, l'humor de la gent es veu afectat... Veiem cares llargues per tot arreu, el cel té un color gris i a ningú sembla agradar-li mullar-se una mica. Mentre que la majoria només veu un dia gris, altres ho veuen com un dia especial i aprofiten per llegir, relaxar-se i prendre una copa de vi o simplement escoltar música mentre observen com plou. Per a això, avui et portem aquest magnífic rànquing sobre les millors cançons per escoltar mentre fas el que més t'agrada quan està plovent!

Comencem per unes cançons en acústic ben relaxants i suaus: ‘All of me’ i ‘Stay with me’ d'Angus & Julia Stone. Els acords de la guitarra han ajudat a que aquests temes estiguin en el lloc número u de la llista, amb una melodia i una romàntica lletra que són ideals per perdre la teva mirada entre la pluja.

En segon lloc tenim el tema ‘Another Love’ de Tom Odell, amb un toc deep molt tranquil que serà deliciós per a la teva oïda, i també ‘Capturing images’ d’Anni B Sweet, una cançó tan màgica com l’aigua que cau del cel.

Seguidament, et proposem una de més animada: ‘Stolen Dance’ de Milky Chance, la qual ha aconseguit situar-se com una de les més escoltades en les llistes alternatives del Regne Unit i d’Spotify.

En penúltima posició es troba ‘Muddy Waters’ de Laura Pergolizzi, coneguda com a LP, una cançó que t’encantarà per la magnífica veu de la cantant i el seu ritme rock alternatiu que casa perfectament amb el ritme al que descendeixen les gotes de pluja pel vidre de la finestra.

I finalment, el tancament d'aquest rànquing el protagonitza ‘River’ de Leon Bridges, una balada de gòspel plena de sentiments que s’inclou en el seu àlbum debut ‘Coming Home’ nominat al premi Grammy Millor Àlbum R&B.

 


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES