COMPARTEIX

article
28 D’ABRIL DEL 2019 per TRESC

Ai, la primavera! Un dels moments més esperats de l'any, la porta d'entrada al bon temps, el petit tastet de les vacances. La natura desplega tota la seva bellesa multisensorial. Flors de mil colors, floreixen a cada racó. Les places i carrers s'omplen de verd. Tota mena d'insectes surten dels seus amagatalls i portes tot el dia el nas i els ulls vermells per l'al·lèrgia al pol·len. Per alguns pot arribar a ser un veritable calvari! Tant si vols celebrar l'arribada de l'estació més pictòrica de l'any, com si necessites refugiar-te de l'allau d'esternuts que s'acosta, les portes del teatre sempre les tens obertes. Vine al teatre i gaudeix amb nosaltres dels millors espectacles que ens porta la primavera!

 Federico García -  Teatre Goya

Federico García - Teatre Goya

Que Federico Garcia Lorca es un dels autors espanyols més influents del segles XX universalment, és sabut per tothom. Potser ja coneixies la seva obra, però aquesta obra va més enllà. Pep Tosar explora la dimensió humana del poeta en aquest espectacle que marida entre la poesia i el testimoni, el cant i el ball flamenc, i la imatge i el documental. Aquest espectale t'ofereix la possibilitat de viure el Duende Lorquià en primera persona

a través d'aquest espectacle que, impregnat del duende lorquià, integra poesia i testimoni, cant i ball flamenc, i imatge documental. L'espectacle descobreix universos desconeguts de Federico García Lorca i ofereix una guia formidable per entendre millor el poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat.

 Les noies de Mossbank Road - La Villarroel

Les noies de Mossbank Road - La Villarroel

Un pis d'estudiants, tres noies de 18 anys i tota una vida per viure. Un món per descobrir. LaDi, la Viv i la Rose, tot i ser ben diferents, faran d'aquest pis un nucli familiar, un refugi, un espai de llibertat i protecció. Però un dia arriba aquella part de la vida més amarga que marcarà, per sempre més, totes les decisions que prendran en endavant.
Quan el pis d'estudiants, Mossbank, deixa de ser un espai físic, passa a convertir-se en aquell refugi interior al qual acudim en els moments de més incertesa. Protagonitzada per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. A partir del 22 d'abril!

 Dogville -  Teatre Lliure de Montjuïc

Dogville - Teatre Lliure de Montjuïc

Seguim amb el teatre anunciant-te una altra obra que de ben segur que triomfarà aquesta temporada! 3 grans noms: Lars Von Trier (autor)Sílvia Munt (directora) i Pau Miró (adaptació). Pau Miró signa l'adaptació de la famosa pel·lícula de Lars Von Trier, estrenada el 2003 i primera part de la trilogia USA: Land Of Opportunity. Sílvia Munt dirigeix aquest muntatge que planteja la següent qüestió: si vols que els altres t'acceptin, t'has de sotmetre a l'abús i expiar el seu ressentiment. Però llavors, què separa la bondat de la maldat? L'obra compta també amb un repartiment de luxe encapçalat per Bruna CusíLluís Marco i David Verdaguer. A partir del 9 de maig al Teatre Lliure de Montjuïc!

 Señora de rojo sobre fondo gris - Teatre Romea

Señora de rojo sobre fondo gris - Teatre Romea

Com trobem les forces per seguir endavant  en aquells moments en què el món ens cau a terra? Com es pot superar una crisi existencial? Aquesta obra de Miguel Delibes dirigida per José Sámano ens situa l'any 1975. José Sacristán encarna un pintor, amb molts anys en l'ofici, fa temps que es troba immers en plena crisi creativa. Des de la mort de la seva dona, que ho era tot per ell, no ha pogut tornar a pintar. En aquest estat recorda tots aquells moments que va viure amb ella durant tota la seva vida, així com l'aparició d'una malaltia que la va conduir a una mort inesperada als 48 anys. 

 Rent, el musical : un canto a la vida -  ONYRIC Teatre Condal

Rent, el musical : un canto a la vida - ONYRIC Teatre Condal

Rock and roll, ritme i emoció sense fre. 'Rent', inspirat en 'La Bohème' de Puccini, és el musical més canyer de Broadway. Emocionat una altra vegada amb aquest grup de joves amb vides molt diferents i alhora molt iguals, que utilitzen la seva creativitat artística per expressar-se i intentar fer-se un lloc a la societat. El musical que ha fet la volta al món amb temes tan coneguts com 'Seasons of Love', torna a Barcelona 20 anys després de la seva estrena en castellà. Si encara no l'has vist... Tens una segona oportunitat el 2, 6 i 7 d'abril. No la desaprofitis!?

 Fedra - Teatre Goya

Fedra - Teatre Goya

Lolita Flores encarna la protagonista del clàssic d’Eurípides, adaptat per Paco Bezerra i dirigit per Luis Luque. Fedra està malalta i els metges són incapaços d’esbrinar l’origen del seu patiment. I és que la gran responsable de la malaltia de Fedra no és una altra que una passió que la turmenta des de fa temps i que ja no pot reprimir: un erotisme immoral i impúdic, un desig violent i indòmit, un amor presoner i indecent. Després de penjar el cartell d’entrades exhaurides en les seves funcions de gener, podràs tornar a gaudir-la aquest juny al Teatre Goya!

 El temps que estiguem junts -  Teatre Lliure de Montjuïc

El temps que estiguem junts - Teatre Lliure de Montjuïc

 A ‘El temps que estiguem junts’ podem concebre el temps com un espai on conviuen emocions, sentiments, anhels i dolor. Des de l’amor en el seu punt de més pura eufòria fins a l’ocàs i frustració d’aquest mateix amor en el fracàs. Des del desig de l’amistat, al drama de la soledat.

Dirigida per Pablo Messiez, no et pots perdre l’obra que va esgotar tots els seients l’any passat i, encara més important,l’obra millor valorada pels socis del TR3SC la temporada passada. 

 El despertar de la primavera -  Teatre Victòria

El despertar de la primavera - Teatre Victòria

Però si fa dies que el cos et demana una mica de ritme, no et pots perdre 'Spring Awakening', el musical pop-rock sobre l'amor adolescent, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió. Des que l'any 2006 es presentés el primer muntatge a Broadway, 'El despertar de la primavera' ha reconegut els teatres més destacats de tot el món guanyant tota mena de premis, entre els quals destaquen 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES