COMPARTEIX

Aquesta setmana hem topat amb la realitat: ja ha arribat la tardor! I amb ella, la pluja, el fred i els dies més curts... Però, i què? Als socis del TR3SC això no us afecta! Plogui, bufi el vent o nevi, no pareu quiets, la vostra dosi de cultura no us la treu ningú! I així ens ho heu demostrat aquesta setmana: anant al teatre (sempre un bon refugi pels problemes exteriors), gaudint dels nostres Més que música, visitant espais singulars de la ciutat i assistint a les preestrenes de cinema que tant us agraden. Què us han semblat les activitats d'aquesta setmana? Vegem-ho!

 

Comencem per la música, per posar una mica d'alegria a aquesta setmana plujosa... Miquel Abras va ser el convidat d'aquest Més que música, amb dos discos acabats de sortir del forn. La Irene va gaudir molt i destaca el format proper dels concerts d'aquest cicle:

I del nostre ampli catàleg de teatre volem destacar tres espectacles: d'una banda, 'Fun Home', el musical dirigit per Daniel Anglès i que inaugura la nova programació de musicals de l'ONYRIC Teatre Condal. En Ramon ja l'ha vist i desitja molts èxits a ONYRIC!

D'altra banda, molts de vosaltres heu volgut felicitar Eduard Farelo per la seva interpretació a 'Una Ilíada'. Mireu amb quin entusiasme en parla la Maria Rosa...

I tots els que heu anat a veure 'L'omissió de la família Coleman', el muntatge que Claudio Tolcachir ha adaptat amb actors catalans, el valoreu molt positivament! Mireu què en diu la Montserrat, ella que ja havia vist l'obra amb els actors argentins de Timbre 4:

Passem a cinema... Què seria de vosaltres sense les preestrenes exclusives del TR3SC? ^^ Aquesta setmana heu pogut gaudir d''El fotógrafo de Mauthausen', la història d'un fotògraf català que va documentar les penúries del camp de concentració de Mauthausen. Llegiu aquest anàlisi de l'Agustín i així us animareu a anar-la a veure:

Des del TR3SC sempre insistim que Barcelona està plena d'indrets que encara heu de descobrir. Com per exemple, el Palau de la Balmesiana. En Jose no es va perdre la visita guiada i en va quedar encantat!

I de Barcelona anem fins a Sant Cugat, on hi ha un dels monestirs més impressionants del territori! L'Imma hi va anar i s'ho va passar molt bé amb la impro-visita, una visita guiada sense cap guió previ que, barrejada amb l'atzar i la improvisació del guia, genera una visita única i divertida!

Els més lletraferits no us vau perdre la ruta literària amb l'autor Enric Calpena, de qui tots en dieu meravelles! 

Estem molt contents de veure com aprofiteu el temps, de saber que les nostres propostes culturals us satisfan i us animen a sortir de casa, malgrat el fred. No us atura res i sou uns gran consumidors i opinionistes culturals, enhorabona! 

 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES