COMPARTEIX

Notícies
23 DE SETEMBRE DEL 2015 per TRESC
Et proposo un recorregut per 5 noms essencials que no et pots perdre de la nova temporada dels teatres del Grup Balaña.
 

JULIO MANRIQUE

Aquesta temporada el Teatre Borràs albergarà dues propostes a les que no has de perdre la pista, el segell el posa la productora gironina Bitó Produccions (Temporada Alta). La més destacada és ‘Una altra pel·lícula’ de David Mamet. Julio Manrique dirigeix i protagonitza, juntament amb David Selvas i Mireia Aixalà, aquesta comèdia que critica el capitalisme a través d’un dels seus motors: Hollywood

Però això no és tot: aquest setembre aquells que no vau gaudir de la magistral interpretació de Lluís Homar a ‘Terra Baixa ho podreu fer nou, i al desembre torna la comèdia a escena amb ‘Absurds i Singulars’ on Eduard FareloMaria LanauLluïsa MallolMarta MillàPere Ponce i Toni Sevilla interpreten una obra d’Alan Ayckbourn (l’autor més representat després de Shakespeare). 
 

RICARDO DARÍN  

Ganes i grans expectatives està generant ‘Escenas de la vida conyugal’, que arriba a partir de l’1 d’octubre al Teatre Tívoli una comèdia d’Ingmar Bergman protagonitzada per Ricardo Darin i Érica Rivas i amb direcció de la reconeguda actriu argentina Norma Aleandro. Esperadíssima peça que reflexiona sobre les relacions, l’amor i la condició humana... no ens la perdrem!

I parlant de personatges que creuen l’Atlàntic... pel mateix escenari passaran el Ballet Nacional de Cuba amb el Lago de los Cisnes o el gran Alejandro Jodorowsky
 

NINA 

L’actriu catalana torna amb un musical dels grans: ‘Mamma mia!’ Un divertit musical amb segell de la productor Stage Entertainment (Los Miserables o Sister Act) que ens explica les aventures d’una jove que ha de descobrir quin dels 3 amants de la seva mare serà la que l’acompanyarà fins a l'altar. Com el nom indica no hi faltaran els mítics hits d'Abba al voltant dels quals es construeix aquest relat sobre l’amor i l’amistat
 
Altres musicals que podràs veure a partir de l’octubre seran ‘Patufet, el Musical’ (al Teatre Coliseum) o el thriller musical ‘Excítame’ (al Club Capítol). 
 

ONOFROFF 

El Teatre Coliseum obre temporada amb dos propostes ben místiques. Primer amb el periodista Iker Jimenez que promet parlar dels secrets no explicats del seu programa ‘Cuarto Milenio’, i el després amb un mestre de la hipnosi moderna: ‘Onofroff el fascinador’.
 
Expert en el món de la hipnosi clínica ens descobrirà i introduirà en la seva especialitat: l’exploració de la ment humana a través de la ciència. Un entretingut i lúdic viatge pel subconscient, sense trucs ni poders ocults, que no et deixarà indiferent. 

 
 

JORDI DÍAZ

Torna la comèdia, ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’, amb el popular actor Jordi Díaz. Un manual de les relacions de parella que fa temporada en un dels escenaris més divertits de Barcelona: el Club Capitol.
 

Pel mateix teatre passaran tot un seguit de monòlegs que prometen fer-te riure i molt: David Guapo, Toni Moog, Peyu, El Sevilla, Santi Millán, José Corbacho o les improvisacions més inversemblants de Impro Barcelona amb Societé Improvisé.  
 
Per Rubén Garcia, Cap de l'Àrea d'Arts Escèniques del TR3SC
@RuGarciaE

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES