3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Literat Tours: La Barcelona Maçònica
Literat Tours: La Barcelona Maçònica

Literat Tours: La Barcelona Maçònica

  • Consulta les sessions
  • Punt de Trobada: Pl. Villa de Madrid, 6  - Barcelona
13€
11€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Reserva

DESCRIPCIÓ

Què en sabem, de la maçoneria? És una institució filosòfica i filantròpica que treballa pel progrés, moral, material i intel·lectual de la Humanitat, com els seus membres pregonen? O és, com els seus detractors repliquen, una secta manipuladora i secretista, interessada a soscavar els fonaments de la religió i l'ordre mundial per aconseguir-ne el control absolut?
La ruta La Barcelona Maçònica de Literat Tours es va estrenar el 2009 i d'aleshores ençà ha rebut més de 3.500 visitants que ens han acompanyat per alguns dels racons de Barcelona més lligats a la maçoneria.
Símbols ocults, misteris per desvetllar, iniciats i profans, secretisme maçònic (o hauríem d'anomenar-lo discreció?) i, sobre tot, rigor històric.

Heus ací els comentaris que hem rebut d'alguns germans:

"Vaig assistir d'incògnit a la ruta de la Barcelona Maçònica de Literat Tours sense revelar la meva pertinença a la maçoneria fins que vaig comprovar la seva seriositat i competència. D'aquí va arrencar una relació d'amistat i col·laboració molt fructífera."

"Divertida, entretinguda, basada en criteris científics i històrics. I el més important: respectuosa amb el que significa la nostra germandat i la nostra història."

"Vaig coincidir amb Àlex Lloreda en unes conferències el 2010 i em va convidar a una de les seves rutes. Res del que va explicar era nou per a mi, però sí que ho va ser la forma rigorosa, amena, fins i tot divertida, diria jo, d'explicar com pensem i actuem els maçons."

"Gràcies per desfer malentesos i apropar-nos a la societat."

Arthur Conan Doyle, Simón Bolívar, Lluís Companys, John Wayne, Mozart, Winston Churchill, Mario Conde, Buffalo Bill, Garibaldi, Antonio Machado, Duke Ellington, Cantinflas, Clark Gable i fins a 13 premis Nobel van ser maçons. Si vols saber els motius que van portar aquests personatges tan dispars a fer-se maçons i passejar per Barcelona descobrint les seves petjades, La Barcelona Maçònica està feta per a tu.

Recorregut: Pl. Villa de Madrid, c/ Portaferrissa, capella de Santa Llúcia, Catedral, Pl. del Rei, Pg. Isabel II, Pla de Palau.

FITXA TÈCNICA

Durada2h30" aproximadament

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Consulta les sessions

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Rutes

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

PUNT DE TROBADA: PL. VILLA DE MADRID, 6
08002 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punt de trobada: Palaça Vila de Madrid, 6

Telèfon d'urgència: 655.751.300
Cal presentar el paper de confirmació de la compra, 5 minuts abans de l'inici de la ruta
Aquesta ruta està totalment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo