COMPARTEIX

Una exposició d'El Jueves per omplir el  buit de les obres de Sixena, una nova trilogia d''El padrino' amb 'Mi pequeño pony', la cancel·lació d''Independència. El musical' i la renuncia de Dagoll Dagom d'un nou musical sobre la revolució francesa perquè l'actor no té cap, farceixen d'humor l'actualitat cultural del TR3SC pel Dia dels Innocents.

Es cancel·la el Musical sobre la independència

La companyia encarregada del projecte ha anunciat l'anul·lació de l'espectacle 'Independència, el musical', per falta d'acord entre actors i direcció.

La pèrdua del cap de l'actor protagonista compromet les opcions d'un nou musical de Dagoll Dagom sobre la revolució francesa

Dagoll Dagom ha anunciat que no podrà fer un altre musical sobre la revolució francesa. L'actor protagonista perd el cap en cada funció, motiu pel qual la companyia ha hagut de renunciar a un nou èxit ambientat en la França revolucionària. 

Arriba la versió infantil de la trilogia 'El Padrino' amb 'Mi Pequeño Pony'

La pel·lícula de Francis Ford Coppolatindrà una nova versió apta per a tots els públics amb un cavall amb cos de 'Mi Pequeño Pony' que substituirà la icònica escena del cap de cavall.

Dibuixants d'El Jueves refaran el buit que deixaran les obres del monestir de Sixena després del trasllat

Els dibuixants de la revista que es publica els dimecres s'encarregaran d'omplir el buit que deixaran les obres del monestir de Sixena. Els dibuixants d''El Jueves' cediran les seves creacions al Museu Nacional d'Art de Catalunya per reemplaçar les obres d'art procedents del monestir de Santa Maria de Sixena que hauran de ser retornades a l'Aragó. Descobreix les obres en una visita guiada i en exclusiva per als socis del TR3SC!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES