COMPARTEIX

Notícies
16 DE JULIOL DEL 2015 per TRESC


No llegeixo perquè no tinc temps. Qui no ha pronunciat mai aquesta frase? Qui no ha fet mai aquesta afirmació?

Aquesta sentència tan utilitzada, repetida i escoltada per tots nosaltres perd tot el seu crèdit per vacances. Moment de l’any en què ja no hi ha excusa i hem d’aprofitar per devorar llibres. Llegir és un dels millors exercicis: relaxa, desenvolupa la imaginació i aprens a tenir paciència. La informació no la reps ni amb un tweet de 140 caràcters, un post al facebook o una pel·lícula d’1 hora i 45 minuts. Un llibre requereix més temps i dedicació però també cala més en la pell i el cor dels seus lectors. Com diu el refrany L’afecte és fer-se i un llibre té dies per fer-te.

T’hem fet una petita selecció de 6 lectures, 6 històries radicalment diferents que et distrauran i et faran viure moments especials a la platja, sota l’ombra d’un arbre, al llit abans d’anar a dormir o sota una de les grans meravelles del món.

 

Reparar els vius, Maylis de Kerangal (Angle editorial
Una narració èpica, intensa i humana sobre el transplantament del cor del jove Simon Limbres de 19 anys i tota la càrrega emocional dels seus familiars. 
Un llibre excepcional que et captivarà

#PremiGrandPrixRTU2014 #reflexió #vida #mort #profunda #donació #òrgans #pèrdua #ambiciosa #descriptiva #exhaustiva #nosentimentalisme #riquesalingüística

 

 

El padre infiel, Antonio Scurati (Libros del Asteroide)
Tal vez no me gustan los hombres”. Arran d’aquesta afirmació de la dona del xef Glauco Revelli descobrirem i reflexionarem sobre la degradació d’aquest matrimoni.
Una reflexió diferent i profunda sobre la paternitat.

#finalistaPremiStrega2014 #paternitat #obligacions #convivència #conjugal #crisis #diariíntim #sorprèn

 

 

Joc i distracció, James Salter (L’altra)
L’aventura de dos joves amants, 
Phillip Dean i l’Anne-Marie, un universitari nord-americà i una cambrera francesa, a la França bohèmia dels anys 60. Menys 50 Ombres d'en Grey i més Joc i Distracció 

#erotisme #sexe #sensual #plaer #íntima #frança #bohèmia #lírica #imaginació #brutal
 

 

 

La llibreria encantada, Christopher Morley (Viena edicions) 
La continuació natural de “La llibreria ambulant”. Seguim amb el matrimoni format pel Roger i la Helen que s’instal·len a Brooklyn per muntar una llibreria.
Una lectura pels amants dels llibres i l’ofici de llibreter.

#joieta #passió #perllegir #dolça #enginyosa #humor #Brooklyn #post1aGM

 

 

Cuaderno de vacaciones para adultos, tu compañero de viajes (BlackieBooks)
L’editorial BlackieBooks no deixa mai de sorprendre’ns. Per aquest estiu ens ha posat deures escolars perquè no perdem mai l’esperit de quan érem petits i fèiem els nostres quaderns de vacancesExercicis sobre cinema, música, ciència, literatura, esport, sexe, menjars i sèries.

#151exercicis #473il·lustracions  #1000personatges #celebritats #divertit #freaky #original #humor #curiós #additiu #distret

 

Irène, Pierre Lemaitre (Bromera)
El primer títol de la sèrie de novel·la negra protagonitzada per Camille Verhoeven, comandant de policia de la Brigada Criminal de París.

Novel·la negra d’alt novell per una de les millors veus narratives franceses.

#thriller #assassinats #salvatge #radical #amena #policies #violència #pèrdua #hàbil #bentramada

 

Tots aquests llibres els pots trobar com a REGAL CLUB clicant aquí 

Per Patrícia de Golferichs, cap de l'Àrea de Llibres
A twitter: @pgolferichs


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES