COMPARTEIX

Notícies
2 DE SETEMBRE DEL 2015 per TRESC

 
El teatre del Paral·lel mostrarà la seva millor cara i ens proposa entretenir-nos amb molta comèdia, màgia i música
 
Em té molt intrigat ‘Caiguts del Cel’, l’obra que obre temporada, i  friso per veure com Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina defensen aquest registre més còmic (i tan diferent al que ens tenen acostumats). No és tracta d’una comèdia a l’ús i és que hi ha diferents indicadors que ens demostren que ho gaudirem: un bon repartiment dirigit per Sergi Belbel i un text hilarant del reconegut autor francès Sébastien Thiéry (una crítica àcida del sistema capitalista vehiculada a través d’una parella que veu com, inesperadament, comencen a aparèixer diners al menjador de casa seva).
 
 
Qui promet també fer-nos passar una bona estona és el Mag Lari (Splenda). ‘Ozom’ és com s’anomena el seu nou espectacle d’il·lusionisme on ret homenatge als mags que han fet d’aquesta disciplina un art. Sobre l’escenari 4 grans mags, interpretats per un mateix actor, i en Lari, el mestre de cerimònies, per despertar el nen que tots portem a dins.
 
I si la teva intenció és asseure’t i riure com mai, a partir del febrer el Condal et proposa ‘Taxi’, una comèdia castellana que ens mostra la doble vida que intenta amagar un taxista (Josema Yuste), casat amb dues dones. A l’escenari l’acompanyen també altres cares conegudes i ben televisives com Alfredo Cernuda i Felisuco

La temporada acabarà amb els 
monologuistes de la segona edició del Fresh Comedy i amb la música de The Gospel Viu Choir que tornen al Condal amb ‘Reload 4.0’, una proposta amb el millor gospel urbà.
 
 
Aconsegueix ja les teves entrades amb avantatge TR3SC aquí
 
Per Ruben Garcia, cap d'Arts Escèniques del TR3SC
A twitter: @RuGarciE

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES