COMPARTEIX

Notícies
3 DE SETEMBRE DEL 2015 per TRESC
 
 
El Teatre Poliorama ha presentat les seves apostes per aquesta nova temporada. I saps què? Que no te la pots perdre! Aquí: 7 propostes vs. 7 motius per anar al Teatre Poliorama!
 
1. Per gaudir d’un espectacle complet! 
'André y Dorine' (fins al 19 de setembre)
Un espectacle que et farà passar per tots els estats d’ànims: del riure al nus a la gola. Una commovedora història d’amor on un entranyable matrimoni haurà d’afrontar el seu gran últim repte vital: l’Alzheimer. Val la pena! I no només per la història sinó per la seva delicada i cuidada forma de treballar: sense paraules i amb la poesia visual que aconsegueixen transmetre a través del llenguatge universal de les màscares
 
2. Per veure un peculiar Shakespeare amb un repartiment d’infart!
'Amor & Shakespeare' (del 26 de setembre a l’1 de novembre)
Ariadna Gil, Laura Aubert, Mercè Pons, Sílvia Bel, Rosa Renom, Àlex Casanovas, Joel Joan, Jordi Boixaderas i Aleix Albareda dirigits per Josep Mª Mestres. Ja ho van demostrar al passat Festival GREC, en vols més? Tots interpreten personatges del dramaturg britànic i ens mostren les diferents maneres, segons l’autor, de viure la passió amorosa
 
 
 
 
3. Per viure l’experiència inoblidable de veure’ls!
'BITS' (del 6 de novembre al 31 de gener)
Torna El Tricicle i torna el gran èxit: BITS. Un espectacle on el trident de l’humor català es pren la llibertat de fer el que sigui amb l’objectiu de fer-te riure! Poques coses puc dir-te que no sàpigues d’aquest grup de còmics. Si els has vist pots repetir i sinó ja va sent hora, que almenys un cop a la vida s’han de veure!
 
 
4. Per riure, que és molt bo per la salut!
'¿Por qué los mayores contruyen un columpio encima de un charco?' (11 i 12 desembre)
I és que el Luís Piedrahita, amb els seus monòlegs, és capaç de provocar en tu una millora del sistema immunològic, un efecte antiestressant i analgèsic que fa que et vegin més guapo/a i una millora del teu positivisme, .... a través del somriure :) 
 
5. Perquè és l’última oportunitat per veure als Vol-Ras! 
'Da Capo' (14 i 15 de desembre)
La companyia Vol-Ras, després de 35 anys de trajectòria i de ser un referent del teatre gestual i d’humor, s’acomiada dels escenaris per ‘manca de suport institucional i la caiguda de la contractació’. I ho fan amb aquesta última gira on homenatgen la pròpia vida del teatre de la millor manera que saben: a l’escenari!
 
6. Per tornar-lo a veure! Sabem que t’encanta!
'Magia potagia' (del 4 al 7 de febrer)
El mago Tamariz té un públic molt fidel! Qui el va a veure diuen que sempre repeteix! I, ara, toca! després de 1100 dies sense ell torna per oferir-nos el bo i millor dels seus números carregats d’humor, telepatia i improvisació
 
 
7. Perquè torna  tot un clàssic amb una versió molt femenina! (i serà un èxit)
'El Florido Pensil(a partir de l’11 de febrer)
Mercè Arànega, Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès i Mireia Portas protagonitzen aquesta obra que recrea el sistema educatiu de la postguerra espanyola i que, de ben segur, et ressonarà a temes molt actuals!
 
Per Rubén Garcia, cap d'Arts Escèniques del TR3SC
A twitter: @RuGarciE

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES