COMPARTEIX

27 DE JUNY DEL 2016 per TRESC

No hi ha millor lloc per trobar-se amb el amics i passar una bona estona quan ja fa bon temps que en un mercat d’objectes vintage. Malgrat tenen en comú que pots trobar qualsevol antiguitat, cadascú té la seva essència i proposa diferents activitats culturals. En alguns hi pots participar com a expositor, prendre alguna cosa als food trucks o gaudir d’actuacions musicals.

 

Lost & Found Market

On? Plaça del Mar

Quan? 4 cops a l’any

És un mercat d’articles de segona mà on qualsevol pot posar la seva parada. Vol oferir un espai interactiu i popular en el qual es pugui desenvolupar la venda directa i l’intercanvi. Tothom pot participar-hi oferint objectes com ara llibres, roba, música, còmics, productes informàtics, però també idees, coneixements sobre llengües, cursos, disseny, etc. Però, un consell! Estigues atent a la seva pàgina web, es fa només quatre cops a l’any i si t’interessa participar-hi com expositor, hauràs de inscriure-t’hi. (Foto de Marc Medina)

 

Barcelona Vintage Market

On? Universitat de Barcelona

Quan? 9 i 10 de juliol, 4 de setembre, 2 d’octubre, 6 de novembre i 4 de desembre 11-20h.    

Aquest mercat et proposat donar una segona vida als teus objectes que ja no fas servir, reciclar el teu armari i vendre tot allò que no fas servir. No cal ser un venedor professional, tan sols tenir objectes dels que te’n vulguis desfer com ara llibres, joguines, mobles, sabates, roba, equips de música, cd’s, dvd’s, revistes... No deixa de ser un lloc ideal per trobar aquell llibre especial o aquella edició antiga impossible de trobar!

 

Fleadonia

On? Plaça Blanquerna (A excepció del 3 de juliol, la primera edició de cada mes, a la Plaça Salvador Seguí)

Quan? 3 de juliol , 10 de juliol, 16 de juliol, 17 de juliol 10-20h

La filosofia del mercat és ‘one man’s garbage is another man’s gold, és a dir, que els visitants poden emportar-se un objecte original per un preu raonable mentre que algú altre ja no el vol més.  Donar-li una vida més llarga a les coses i reduir els residus i el consum excessiu són els objectius d’aquest mercat.  

 

Todo a 1€ Two Market Barcelona Second Hand

On? Ovella Negra de Poblenou

Quan? 3 de juliol 10-17h

Un mercat ple de busca tresors que es celebra en un dels bars més mítics del Poblenou. El lema del mercat és “no estem bojos, estem reciclant!”. Estigueu atents a la seva pàgina web perquè també organitzen markets amb actuacions musicals i dj’s com el Lemon Market Summer Edition o el Brunch in the Park.

 

Palo Alto

On? Carrer dels Pellaires, 30 (Poblenou)

Quan? El primer cap de setmana de cada mes 11-21h (excepte agost)

El 2 i 3 de juliol podràs gaudir de la Midnight Market, el Palo Alto allarga el dissabte el seu horari fins les 23 h. El més important d’aquest mercat és que no només trobaràs expositors, sinó també food trucks i actuacions musicals d’artistes emergents.

 

Mercantic Sant Cugat

On? Avinguda Rius i Taulet, 120 (Sant Cugat del Vallès)

Quan? De dimarts a dissabte de 9.30h a 20h, diumenges de 10 a 15h

El Mercantic va obrir fa 24 anys  per convertir-se en una referència pels amants de les antiguitats i els objectes vintage. Està situat en una antiga fàbrica de ceràmica. A més de les botigues, hi trobem els tallers de restauració, ceràmica i vitralls, i la Puntual, centre artístic per a joves. Els diumenges també s’hi afegeixen paradetes de llibres, discos, roba de segona mà, etc. A més, s'hi celebren setmanalment concerts en viu i vermut musical.

 

No t’has d’oblidar tampoc dels mercats més tradicionals on sempre podràs trobar-hi tot allò que necessitis com el Mercat de Sant Antoni o els Encants a Barcelona, o el mercat d’antiguitats a la Catedral de Tarragona.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES