COMPARTEIX

El panorama musical català estiuenc té la sort de comptar amb el Festival Sons Solers. El proper 17 de juliol tots aquells que desitgin passar una bona estona en un auditori natural quedaran bocabadats amb les propostes musicals d’alta qualitat amb denominació d’origen que trobarem en la segona edició del Sons Solers.

El cap de cartell, The Excitements, farà parada de la seva gira mundial a Sant Pere de Ribes per fer vibrar al públic amb el seu soul i R&B. La vetllada del 17 de juliol també comptarà amb la presència de l’imparable Joan Colomo qui presentarà el seu nou disc La fília i la fòbia. L’espectacle promet!

De les vuit de la tarda fins les tres de la matinada hi haurà música sense parar amb els sis concerts programats i les sessions de dj’s que amenitzaran l’estada a tots aquells que vulguin fer un mos o prendre una copa de vi o cava en el captivador espai gastronòmic. 

Una de les bandes més actives del moment, The Gramophone Allstars Big Band, ompliran amb els seus quinze músics la Finca Mas Solers amb la presentació del seu nou disc Jazzmaica.

Xarim Aresté, després d’actuar al costat de Very Pomelo, Maika Makovski, Sopa de Cabra o Sanjosex s’endinsa en el seu segon treball en solitari amb La rosada, que està presentant pels millors festivals catalans i una de les parades obligatòries és el Festival Sons Solers.

Les darreres incorporacions al cartell prometen. Per una banda trobarem a escena el fundador, compositor i guitarrista de Pastora, Caïm Riba i tota l’adrenalina de la música negra de Guillamino & The Control Z’s. A menys d’una hora de Barcelona t’espera una vetllada màgica en un espai únic! SAVE THE DATE!

Laura Puebla és Cap de l'Àrea de Terrioris del Club TR3SC
A Twitter: @albuep1

 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES