COMPARTEIX

Ja comença a fer olor d’estiu però encara no és oficial. Amb Sant Joan donarem per inaugurada la nova temporada en què ja començarem a fer cerveses a les terrasses, anar a la platja, sortir de festivals, agafar unes bones vacances i també tindrem més temps per anar al teatre, al cinema o visitar algun museu. Però ara el que toca és tenir un bon pla per celebrar aquest estiu tan desitjat, per això, t’hem fet una tria dels millors plans per al Pont de Sant Joan arreu de Catalunya.

 

FESTIVAL CLOWNIA Sant Joan de les Abadesses

Txarango organitza aquest festival del 23 al 25 de juny  on hi seran artistes com Els Catarres, Doctor Prats, Buhos, La Raíz,  Itaca Band i Brams, entre d’altres. El festival vol destacar la música i la cultura com a eina de transformació social i dinamitzar culturalment la comarca del Ripollès.

 

Oques Grasses en concert al FESTIVAL ÍTACA a la Platja de l’Estartit

El Festival Ítaca portarà artistes com Andrés Calamaro, Ramon Mirabet, Quimi Portet, Pi de la Serra, Joan Colomo o La Locomotora Negra,... A més, per la revetlla de Sant Joan podràs gaudir del concert gratuït d’Oques Grasses a la platja de l’Estartit. La banda osonenca presenta el seu disc, You Poni.

 

FESTIVAL (A)PHÒNICA a Banyoles

Pel pont de Sant Joan també arriba el festival (a)phònica, el 13è Festival de la Veu a Banyoles. En aquesta edició hi seran artistes com Manel, Sanjosex, Mayte Martín, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Celeste Alías i Marco Mezquida, Niño de Elche, Oques Grasses i molts més. 

 

EL MOLINO CABARET EXPERIENCE Barcelona

Els més atrevits, aquest pont podreu assistir al Cabaret Experience del Molino, show ple d’erotisme, habilitat i diversió per trencar tòpics. Podràs veure-hi al bell Genia mostrar les seves habilitats d’atleta, la Merche Mar i la seva picardia, les piruetes impossibles dels acròbates o el Team Molino.

 

TAST DE VINS DE NAVARRA a l'Espai Ocio Vital (Barcelona)

Si busques una revetlla més tranquil·la, l’Espai Ocio Vital t’ofereix conèixer uns dels cellers més coneguts com és la Bodega Otazu de Navarra. Una oportunitat única en una nit molt especial per a conèixer algunes de les llegendes vives del vi.

 

 

FOGUERES I REVETLLES POPULARS Barcelona, Igualada, Isil, entre d’altres

Com cada any, Barcelona  s’omple de fogueres i festes populars per tots els carrers. Tampoc hi faltarà la Flama del Canigó que recorrerà diversos carrers i avingudes des de les 17.30h fins a la Plaça de Sant Jaume. Podeu consultar més activitats aquí .

 

A més, a Igualada arriba la primera edició de Rumbafest amb Sabor de Gràcia, Terratombats i 9Son.  Just abans hi haurà correfoc, revetlla tradicional, taller de rumba i l’arribada de la flama del Canigó  

Si en canvi, el que et ve de gust és marxar a la muntanya, t’agradarà descobrir les Falles a Isil, unes de les festes més emblemàtiques del Pallars Sobirà. Les falles, confeccionades un mes abans, baixen enceses des del cim del Faro on les reben els fallaires. 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES