COMPARTEIX

Del 24 al 26 de juny l’(a)phònica presenta a Banyoles El Festival, una pel·lícula amb més d’una quarantena de protagonistes i d’extres, plena d’escenes, d’accions, de gags... però ni una paraula.

La banda sonora d’aquesta cinta bicolor la posaran en directe artistes com Mayte Martín, Maika Makovski, Micah P. Hinson, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Niño de Elche, Oques Grasses, o Maria Arnal i Marcel Bagés, entre molts altres. Propostes per a tots els públics i estils que passen per la cançó d’autor, el jazz, el flamenc, el doo-wop, el soul o el beatbox, entre d’altres.

En total una quarantena d’actuacions i activitats paral·leles que ompliran de música tots els racons de la capital del Pla de l’Estany, amb estrenes absolutes, presentacions de discos, exposicions, tasts de concerts, gastronomia i molt més.

Descobrir i redescobrir racons de la ciutat, viure d’una altra manera els carrers, les places i altres espais que durant tres dies esdevenen escenaris en plena natura (a l’estany) i en indrets emblemàtics (el claustre del Monestir, la Muralla o la plaça del Teatre) són algunes de les sensacions que té el públic quan viu l’(a)phònica. I és que la pròpia ciutat és l’escenari del festival: obert, assequible, petit i artesà. Un reflex i una celebració del que passa a Banyoles durant l’any.

No hi haurà catifes vermelles, però aneu a l’estrena, agafeu crispetes i que comenci la projecció!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES