COMPARTEIX

Durant els mesos de juny i juliol, el Festival ÍTACA Cultura i Acció programa a diverses poblacions de l'Empordà propostes culturals de qualitat a un preu assequible, amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic.

Andrés Calamaro és el cap de cartell d'enguany i l'encarregat de tancar la quarta edició del festival el proper 3 de juliol a l’emblemàtic escenari de les Havaneres de Calella de Palafrugell, dins els actes del 50è aniversari d’aquesta activitat. Calamaro presentarà el seu nou treball Romaphonic Sessions, el tercer volum de la sèrie Grabaciones Encontradas, en què l’argentí revisa temes propis i clàssics de Gardel, Lepera, Piazzola o Litto Nebbia.

Del cartell d'enguany també destaca el primer concert gratuït i popular del festival que protagonitzaran Oques Grasses durant la revetlla de Sant Joan a l'Estartit. Serà la gran revetlla de la Costa Brava amb la presentació del nou disc a les comarques gironines de la banda osonenca, fogueres i focs artificials.  Quico Pi de la Serra, Quimi Portet, Ramon Mirabet, Locomotora Negra, Joan Colomo o El Petit de Ca l'Eril completen la programació d'engunay.

El festival se celebra en espais singulars com la platja de PortBo a Palafrugell; el Castell Gala Dalí, de Púbol; el Castell del Montgrí, a Torroella de Montgrí, o el poble medieval de Pals.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES