COMPARTEIX

10 D’OCTUBRE DEL 2006 per TRESC

L'11 de juny el Bona Nit Barcelona torna al Poble Espanyol. Una oportunitat única per treure el peu de l'accelerador, endinsar-te a la muntanya i fugir de l'infernal soroll de la ciutat per refugiar-te en una plaça major embolcallada de bona música, on pots assaborir el gust del menjar orgànic, compartir unes cervesetes fresques amb els amics, deixar enrere aglomeracions, compartir experiències amb fills (o pares)... i tot això sense sortir de Barcelona.

Un festival per moure l'esquelet en un ambient molt especial. Vet aquí l'aposta per un cap de cartell tan ballable com MIKA, precedit de l'explosiu directe de Molotov Jukebox i el grup local del prometedors Acció. La delicadesa, que sempre ha guiat la línia artística del festival, aquest any torna de la mà de dos artistes que creuaran l'Atlàntic per oferir el que serà el seu primer concert al nostre país: Brika Caloncho. Per no parlar del divertidíssim final de festa que tenen preparat Two smoking fellaz

I tot això amb el repte de fer un festival completament verd que ha guanyat diversos premis internacionals i també nacionals per la seva consciència mediambiental amb un repte clar: que el públic balli des de l'inici fins al final i que quan marxi a casa se'n torni amb alguna cosa nova apresa.

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES