COMPARTEIX

La 27a edició de la Mostra d’Igualada arriba amb un total de 56 espectacles, 16 dels quals són estrenes. Ubicar-se entre tota aquesta varietat de propostes pot resultar complicat si no tenim una petita ajuda. És per això que la Mostra ha organitzat els espectacles segons el seu principal públic destinatari. A continuació els 8 imperdibles de la Mostra que no pots passar per alt si vols estar al cas de tot el teatre infantil i familiar actual que es cou en aquests moments. 
 
PELS MÉS PETITS - Espectacles per a nens i nenes de 3 a 6 anys.
 
Aquesta Mostra és per a tothom però en especial pels més petits de la casa. El teatre d’objectes i les titelles encanten a tothom. És per això que no ens podem perdre aquestes dues propostes. Loops, un cant a la vida i a la idea de continuïtat i El Conte del gegant Dumdum i la petita tulipa, la història d’un gegant que fa por i que espanta els altres perquè no volen ser amics seus. 

 
PER ALS NO TAN PETITS - Espectacles per a nens i nenes de 6 a 12 anys
 
Els germans mitjans o grans també tenen una bona selecció d’espectacles. Encore une heure si courte, s’embarca en viatge improbable en una cerca del tresor on l’espai s’acoloreix segons la disposició de l’escenografia. L’altra gran aposta és El comte Arnau, una revisió actualitzada de la llegenda del Comte Arnau.

 
 
LA MOSTRA JOVE - Espectacles per a joves de 12 a 18 anys
 
L’amor, encara que a vegades costi d’admetre, és vital en aquest període. Els dos espectacles que citem a continuació en focalitzen l’atenció. El darrer dia del cafè de la granota ens transporta al darrer dia d’aquest mític establiment de la literatura catalana. Abandónate mucho deconstrueix el mite de l’amor romàntic. 
 
 
PER A TOTHOM
 
Si no encaixes en cap de les agrupacions d’edat anteriors, no pateixis! Encara hi ha tot un seguit d’espectacles només per a tu. Tea Time és un espectacle de màgia que et captivarà des del minut 1. Most of all, you’ve got to hide it From the chicks, presenta una proposta única on grans i petits comparteixen espais i reflexions al voltant del teatre. 
 
 
 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES