COMPARTEIX

article
9 D’OCTUBRE DEL 2023 per Alejandra Barnat

El passat dijous 5 d'octubre, el cicle 'Primera Fila' del TRESC va tornar després de l'aturada estiuenca i, Toni Soler, periodista, productor i escriptor català, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a la temporada. L’esdeveniment va tenir lloc dins del recinte de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm on els convidats van poder gaudir de l’acte mentre ho acompanyaven amb una cervesa ben fresca! 

Com de costum, David Sabaté va ser qui va moderar la xerrada tot repassant la trajectòria personal i reflexionant sobre els objectius futurs del convidat. D’altra banda, gran part de l’atenció va recaure en la revista d’autor dirigida pel mateix Toni Soler: El Món d’ahir. Es tracta d’una publicació trimestral que barreja temes de literatura, periodisme i història amb l’objectiu clar de disfrutar d’una bona lectura. “Aquesta publicació no té com a objectiu principal divulgar, analitzar o descobrir: està pensada per gaudir del doble plaer de llegir i d’emmirallar-se en el passat.” 

El públic també va tenir l’oportunitat de participar de forma inèdita en el sorteig de l’última publicació de la revista d’autor que rep per títol “Amor”. Va haver-hi 3 guanyadors afortunats. L’esdeveniment va concloure amb un torn de preguntes on el públic va poder interactuar amb el convidat aconseguint d’aquesta manera, un ambient de proximitat entre l’emissor i el receptor. 

Des del TRESC s'agraeix a Toni Soler i a tot el públic que hi va assistir, per la bona rebuda que va tenir la nova temporada del cicle Primera Fila i seguint aquesta línia, us convidem el 25 d'octubre al següent esdeveniment amb Javier Mariscal com a convidat!


per  Alejandra Barnat

ÚLTIMS ARTICLES