COMPARTEIX


Els que ja hi heu estat, sabeu que el popArb no us plantejarà dubtes a l’hora de triar entre un concert o un altre. Excepte en algun moment de dissabte al migdia-tarda en el que hi ha dues sessions de dj en dos espais diferents, la resta de la programació està dissenyada per gaudir-ne de principi a fi. Si teniu curiositat, força i interès, podreu assistir a tots i cadascun dels concerts dels tres dies de popArb. Aquest seria l’itinerari:
ITINERARI DIJOUS
Si dijous ja sou a Arbúcies, al vespre podeu anar a sopar alguna cosa al Cafè de Can Torres, on ja podreu assistir al primer concert del festival, a partir de les 21:20h, amb Joana Serrat i tot seguit amb Guillamino i una sessió del clàssic indiscutible Miqui Puig als plats.

ITINERARI DIVENDRES
Divendres la cosa també comença al vespre. Erm serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les 21:00 a Can Torres. Un cop hagi acabat, xino xano, cap a Can Cassó, on a les 22:00 obrirà l’escenari un d’aquells grups que no podia faltar al popArb i encara no hi havia tocat mai, Raydibaum.

A partir d’aquí, a gaudir del nou projecte de Pau Riba i Pascal Comelade; del directe intens i salvatge de Refree; de la màgia dels èxits de Manel; la frescor de Carlos Cros; l’embruix de Mazoni; i el final de Can Cassó amb tot un clàssic als plats, dj Amable. Acabarà Can Cassó, però no la nit pels més valents, ja que a partir de les 3:00 L’Hereu Escampa farà tremolar i suar les parets del pub La Consulta, i Dj Delafé al Barrock punxarà fins que els cos aguanti amb una sessió, segurament, tan eclèctica com eficaç.

ITINERARI DISSABTE
Si dissabte necessiteu refer-vos dels estralls ocasionats als vostres cossos i ànimes, heu de començar per la sessió matinal de Txarly Brown a les piscines, que serà interrompuda per una actuació dels Línia Maginot, tan fresca i renovadora com l’aigua de la piscina. Aleshores podreu triar si continuar a les piscines o anar fent via ja cap a Prat Rodó, on Dj Phil Musical posarà banda sonora al picnic al costat del riu, a la migdiada o a la contemplació del meravellós entorn natural, protagonista de l’escenari en qüestió. En aquest escenari, passades les 17h, hi seguiran les actuacions de 4Hiverns, Barbacoa i Xavi Alías, just abans de l’actuació a Can Torres de Renaldo & Clara, ja a quarts de vuit.

I s’acosta la traca final. De Can Torres a Can Cassó, on una mica abans de les 21:00 Caïm Riba i després Mee and the Bees, obriran els dos escenaris de l’espai. L’alegria i la personalitat de Sanjosex donarà pas als joves ja experimentats The Free Fall Band, just abans que el “Padrino” Miqui Puig pugi a l’escenari. Animic i Mishima continuaran amb la intensitat i la comunió amb el públic abans que CaboSanRoque debuti al popArb amb un espectacle nou, un preàmbul ideal per acabar la nit amb Joan Colomo i Lasers, el final de festa de la desena edició del popArb. Us hi veieu amb cor?
Marc Lloret és codirector del PopArb, director artístic del Mercat de Música Viva de Vic i teclista del grup Mishima.

?
Escolta els grups que tocaràn al popArb 2014 a la següent playlist d'Spotify. Ens veiem a Arbúcies!


Com sabem que després de llegir tot això voldràs anar-hi, fes clic aquí

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES