COMPARTEIX

Notícies
27 DE JUNY DEL 2014 per TRESC

 


Acabem de conèixer per on aniran els trets de la nova temporada del Teatre LliureNúria Espert, Jordi Bosch, Julio Manrique, David Selvas o Jordi Casanovas tornen a col·laborar amb els seus respectius muntatges. D’altres, com Emma Vilarasau i Pere Arquillué,  repeteixen després de l’èxit de públic obtingut en temporades passades.

"Un teatre públic ha d'oferir el teatre que volen veure les minories" Àlex Rigola #VisàVisTR3SC @BarcelonaTeatre @nuvol_com Com ho veieu?

— Club TR3SC (@tr3sc) January 15, 2015



De les estrenes, destacaria "El Curiós Incident del Gos de Mitjanit" (foto superior), on Manrique dirigeix els seus companys habituals en una història commovedora sobre un nen autista. I tampoc ens podem perdre el cara a cara de la Kompanyia del Lliure i Les Antonietes a "Somni Americà", una caricatura de “l’home fet a si mateix”. Però abans de continuar... aquí tens la foto de família dels protagonistes!

El Teatre Lliure ha estructurat la programació de la temporada 2014-15 en tres eixos conceptuals, seguint l’estela del Mercat de les Flors. Són els següents:
SHAKESPEARE
Lluís Pascual ha decidit retre un homenatge al gran mestre de la dramatúrgia amb una selecció d’obres com "El Rei Lear", "Victòria d’Enric V" i dos muntatges homenatge, "My Perfect Mind" i "Love for Shakespeare". Si t’agrada revisitar els clàssics, fes-hi un cop d’ull.

EIX NÀPOLS – ARGENTINA
El teatre argentí, que tant ens agrada, és, al seu torn, fill de la immigració napolitana de principis de segle XX. Si vols estar al corrent de les novetats internacionals, aquesta selecció és l’oportunitat per veure en directe a Federico Luppi, les noves creacions de Claudio Tolcachir i Daniel Veronesse. I des d’Itàlia vindran dos textos d’Eduardo de Filippo.

EIX DINERS (CAP A ON VAN?)
En aquest bloc temàtic s’hi troben totes les estrenes dels dramaturgs catalans: Jordi Casanovas presenta "Ruz-Bárcenas", un text basat en les declaracions davant del jutge de l'extresorer del PP. A més, Ivan Morales i els tàndem Nao Albet&Marcel Borràs i Victòria Szpunberg& David Selvas presenten  creacions que responen a la pregunta “Què estem disposats a fer per diners?”

També hi haurà una reposició d’alguns muntatges que es podran veure al Festival GREC, com "Krum", "Rhum" o "El Testament de Maria". A més, si t’has quedat sense poder veure "Els dies feliços", l'"Enemic del Poble" o "Pulmons", tens una nova oportunitat. 
Ocasions per veure bon teatre i aprofitar el teu carnet TR3SC, no te’n falten! 
Més detalls i avantatges TR3SC a www.tresc.cat


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES