COMPARTEIX

Notícies
16 DE DESEMBRE DEL 2014 per TRESC

Èxit és segurament la paraula que defineix millor la nit de dilluns passat. Pels que no vau tenir ocasió de venir, ho sentim, però us hem de dir que us vau perdre aquell noséquè que té una cosa especial quan ha estat creada des de la humilitat, la passió i el treball constant.

A poques entrades de penjar el cartell de sold out, prop de 600 persones van omplir ahir el Teatre Condal de Barcelona per assistir al concert TR3SC de Nadal amb Ol’Green. Aquest any, anava de cant coral (una aposta prou arriscada) i seria una jornada de doble celebració: el tret de sortida de la temporada nadalenca pels socis del TR3SC i la presentació del primer disc del grup vocal. El que ningú sabia és que, a tot això, s’hi acabaria sumant el premi ARC que els Ol’Green van guanyar - com a grup revelació de l’any- moments abans de pujar a l’escenari.

 

 

Els verds van complir de dalt a baix la seva promesa: bona música, humor i eclecticisme. Des de Lady Gaga, Antònia Font, Beyoncé, Sopa de Cabra i una fantàstica versió del clàssic “Paraules d’amor” de Serrat fins a temes propis de la banda, com el single “Sinestèsia”.

La sinestèsia es produeix quan es barregen trets de diversos sentits com el gust, la vista o l’oïda per crear un efecte més gràfic, com, per exemple, l’expressió música dolça o so brillant. Va ser una nit plena de sinestèsies que van fer posar dempeus el públic del Condal. És l’èxit verd, són “les carícies blanques, paraules blaves, petons violetes, sinestèsia”.

 

Per Berta Miró, Community Manager del Club TR3SC


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES