COMPARTEIX

La sobretaula i les tardes de pair els tiberis d’aquestes festes no serien el mateix sense una bona pel·lícula de fons. Et portem una petita llista dels clàssics de Nadal que no poden faltar a casa. Perquè et posis al sofà amb la manta i et deixis atrapar per la pantalla.

 

 Home Alone

Home Alone

El clàssic per excel·lència de les festes de Nadal. Una història que ha commogut i enganxa a tothom encara que ja sapiguem els diàlegs de memòria. Quan la família McCallister per fi embarca rumb a París per passar el Nadal, se n’adonen que se’ls ha oblidat el més petit de la casa a Chicago. En Kevin, amb només 8 anys, ha de passar les festes sol a casa però és prou espavilat per enfrontar-se a totes les adversitats que se li plantegin. 

 

Mira el tràiler

 Love Actually

Love Actually

Per aquelles persones més romàntiques, aquesta pel·lícula ho té tot! Un gran repartiment i ni més ni menys que 9 històries dins d’una. Cadascuna, amb el seu fil, representa una relació diferent. Els seus protagonistes passaran un Nadal ple d’emocions descobrint què és l’amor amb totes les seves cares. Perquè cada història d’amor és única. Amistats que van més enllà, desenganys, el primer amor i les declaracions més romàntiques que hagis vist mai concentrades en una gran història.

 

Mira el tràiler

 The nightmare before christmas

The nightmare before christmas

El director Tim Burton brilla amb el seu estil de producció en aquesta pel·lícula que et posarà els pèls de punta! 'Malson abans de Nadal' està inspirada en un poema que el mateix Burton va escriure i explica la història dels habitats del poble de Halloween. En concret, podreu conèixer en Jack Skellington ‘el rei carbassa’ que està cansat d’organitzar sempre la mateixa festa fins que descobreix el poble de Nadal. És considerada una de les millors en la seva tècnica ‘Stop-motion’, no pot faltar!

 

Mira el tràiler

 The Grinch

The Grinch

Què seria del Nadal sense aquest personatge verd i malhumorat? Aquestes festes celebra 61 anys! I ha tornat amb una nova versió per a tots els públics que, de ben segur, enamorarà als més petits de la casa. L’acompanyen en les seves aventures malèfiques el seu gos inseparable i fidel i una increïble banda sonora. No deixis escapar l’esperit nadalenc i corre a veure-la!

 

Mira el tràiler

 Harry Potter

Harry Potter

La història més màgica de la literatura portada a les pantalles! És un clàssic que sempre ve de gust on l’amistat i les aventures creen l’univers perfecte a Hogwarts. Tot comença quan en Harry rep una carta per anar a l’escola de màgia. Tot i les dificultats per arribar-hi, allà coneix l’Hermnione Granger i en Ron Weasley que es convertiran en els seus amics inseparables. Coneix aquest univers de la màgia on tot és possible i acompanya en Harry a fer-se gran.

 

Mira el tràiler

 Això no és tot! Al TR3SC et fem un regal de Nadal! Una recomanació extra! -The Christmas Chronicles

Això no és tot! Al TR3SC et fem un regal de Nadal! Una recomanació extra! -The Christmas Chronicles

Es va estrenar a la plataforma Netflix el passat 22 de Desembre just a temps per entrar a les cases aquest Nadal! El productor Chris Columbus, de ‘Sol a casa’ i ‘Harry Potter’ ens porta la història de la Kate i en Teddy Pierce, dos germans que es queden sols a casa la nit de Nadal, quan la seva mare ha d’anar a treballar. Per divertir-se creen un pla per gravar al Pare Noel (Kurt Russell) i es colen al seu trineu creant un accident que podria arruïnar el Nadal a tot el món. Ara, un cop han conegut aquest Pare Noel tan peculiar, hauran de passar la nit intentant arreglar el desastre que han creat. Ho aconseguiran? 

 

Mira el tràiler


per  Júlia Roqueta

ÚLTIMS ARTICLES