COMPARTEIX

Notícies
19 DE GENER DEL 2015 per TRESC

El TR3SC convoca un concurs entre els seus socis per estimular i promoure la creativitat en relació als nou anys de vida del Club de Cultura.


1) TEMA

Imatge del 9è aniversari del Club TR3SC. Pot estar o no formada per un logotip, una imatge gràfica o qualsevol altre element visual que el descrigui.

Ha de transmetre la celebració del 9è aniversari del Club, la diversitat de l'oferta cultural del TR3SC i el sentiment de comunitat dels socis als quals els agrada la cultura.
 

2) CONDICIONS

Hi poden participar tots els socis del TR3SC, així com també els acompanyants habituals dels titulars del carnet de soci.

S'acceptaran fins a dues obres per concursant.

Les obres han de ser necessàriament inèdites i no han d'haver estat publicades en dates anteriors a la del concurs.

En el supòsit que hi hagi una vulneració de drets de tercers sobre els treballs presentats, l'autor serà el responsable i exonerarà el Club TR3SC de tota responsabilitat.

L'obra pot ser creada amb mitjans digitals o analògics i manuals, s'acceptaran qualsevol tipus de tècnica i suport que pugui ser reprografiat, imprès i reproduït en format digital.

L'autor no podrà fer cap ús comercial de la imatge premiada, excepte aquells que siguin per la pròpia promoció.

El TR3SC podrà utilitzar la imatge per a tota la campanya de comunicació del 9è aniversari, que inclou comunicació on line, exterior (banderoles, torretes, lones, tanques, etc...), premsa i audiovisual.

En el cas de les obres no digitals, les mides hauran de ser, com a mínim de 210x297mm (dina4) i de 297x420mm (dina3) com a màxim.

Es poden enviar, si es desitja, documents audiovisuals que mostrin el procés creatiu de l'obra.

La data màxima d'entrega d'originals serà el 9 de febrer del 2015.

Els treballs en format digital s'hauran d'enviar a info@tresc.cat i les obres en format físic a Club TR3SC, carrer Tànger, 43, 08018 - Barcelona, indicant nom i cognoms de l'autor, número de soci, telèfon de contacte i correu electrònic.

El TR3SC adquireix els drets de reproducció i d'exposició pública durant el període de cinc anys.

Els guanyadors es donaran a conèixer dilluns 16 de febrer a través del butlletí electrònic del TR3SC i els perfils del Club TR3SC a Facebook i Twitter.

El TR3SC es reserva el dret d'exposar les obres no premiades en les activitats pròpies de celebració de l'aniversari del Club fins al 31 de maig del 2015. D'aquestes, les obres que s'enviïn en format imprès podran ser recollides a partir de l'1 de juny del 2015 a Carrer Tànger, 43 - 08018 - Barcelona.
 

3) PREMI

Hi haurà un únic guanyador que obtindrà un premi format per:

- 1 any de cinema gratuït (2 entrades gratuïtes per a totes les preestrenes de cinema que Club TR3SC organitza des del 23 de febrer del 2015 i fins el 23 de febrer del 2016)

- 1 any de concerts gratuïts (2 entrades gratuïtes per a tots els Concerts TR3SC des del 23 de febrer de 2015 i fins el 23 de febrer del 2016)

- 1 subscripció online de dotze mesos a El Periódico de Catalunya

- 1 caixa "Menú Escena" del Mercat de la Cultura (més info aquí)
 

4) JURAT

El jurat estarà format pel Director creatiu de Màrqueting de TVC, Carles Checa; la dissenyadora gràfica, web i audiovisual i professora a l'escola Elisava i Esdi, Nuri Yebra; el dissenyador gràfic, il·lustrador i director d'art Marc Sala i el Director del Club TR3SCMiquel Curanta.

La participació al concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases.

Club TR3SC


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES