COMPARTEIX



El dilluns 2 de febrer el Teatre Auditori de Sant Cugat va transformar-se en un plató de televisió per una hora i mitja. Ho va fer per desvetllar de manera original i dinàmica la programació de la temporada de febrer-maig. 20 anys de vida d’un equipament cultural clau de Catalunya què ha acollit entre les seves parets més de 1180 espectacles

Els del TR3SC hi vam ser per apropar-vos allò que no us podeu perdre d’aquesta temporada, la 55, que consta d’una programació plena de màgia, música, teatre, circ, humor, dansa i una variada programació familiar.

Joan Pera va ser el primer en trepitjar l’escenari del Teatre-Auditori i ho tornarà a fer el proper 18 d’abril amb La extraña pareja, una comèdia que ha batut rècords de públic incomparables. Entre els convidats a la presentació hi havia la gironina Mercè Pons, qui va destacar la gran tasca com a director de Lluís Soler i del seu company de repartiment Àlex Casanovas a Pensaments Secrets. Dos personatges aparentment antagònics generen un debat sobre les relacions humanes i els sentiments més íntims.
 

A continuació, en el plató improvisat de Sant Cugat, vam gaudir de la presència de la ballarina i coreògrafa d’Alcoi Sol Picó, qui presentà One-Hit Wonders, un solo construït amb les obres més emblemàtiques de la seva trajectòria que aterrarà al Teatre-Auditori el 21 de febrer.

La nova programació consta d’espectacles amb una llarga trajectòria d’èxit en el territori català i, tanmateix, també trobem noves apostes com és el cas de Vilafranca, Un dinar de Festa Major. Una de les intèrprets, Marta Angelat, va convidar a tots els assistents a gaudir d’aquesta obra produïda per “Els Teatres Amics” els propers 13 i 14 de març.

La música, com sempre, també és una peça clau en la programació de l’equipament i cal destacar de la programació d’aquests 4 intensos mesos 
La Creació de Haydn on trobarem sobre l’escenari una orquestra i cors formats per més de 200 membres. El 21 i 22 de març no hi pots faltar!
 

La ballarina Sol Picó presenta el seu espectacle de dansa One-Hit Wonders.

Noves promeses del panorama artístic català i artistes amb una llarga trajectòria com Noa o Juan Tamariz compartiran escenaris aquests mesos. És per això que estem segurs que el proper 28 de març, la santcugatenca, Emma Vilarasau i els seus companys ompliran la platea del Teatre-Auditori amb la tragèdia de Fedra, un dels personatges femenins més atractius de la història del teatre.

L’espectacle continua... i que no pari!

Laura Puebla és Cap de l'Àrea de Terrioris del Club TR3SC
A Twitter: @albuep1


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES