COMPARTEIX

Els gelats, les banyades a la piscina i els ventiladors són bones eines per fer més passable la calor d’aquest estiu. Però la manera més refrescant de vèncer-la és... la cultura! I no ho diem només per l’aire condicionat dels teatres i les sales de cinema, sinó també perquè les bones experiències culturals et fan volar, et transporten a llocs remots, t’alimenten la imaginació, t’enriqueixen l’esperit i et refresquen l’ànima! Però això vosaltres ja ho sabeu! Aquesta setmana heu aprofitat el vostre carnet de soci/a i heu gaudit de moltes propostes culturals. Què us han semblat? Ho descobrirem amb aquest recull de comentaris.

Molts de vosaltres heu pogut assistir a un dels festivals de música més destacats de l’estiu: el Cruïlla! Vau poder cantar i ballar amb artistes de la talla de Pharrell Williams amb el seu projecte ‘N.E.R.D’, Joan Dausà, La Pegatina o Prophets of Rage, el grup preferit del Sergio:

 

Seguint amb l’àrea de les arts escèniques. Amb els vostres comentaris veiem que una de les obres més estimades d’aquesta temporada és ‘La importància de ser Frank’. Mireu amb quin entusiasme en parla l’Oscar:

 

I si ens centrem en el Festival Grec, podem afirmar que una de les seves perles més delicades és ‘Una gossa en un descampat’. Encara no l’heu vist? Doncs feu cas a la Mireia i no us la perdeu!

 

A Bodas de sangre’, el clàssic de Lorca adaptat i dirigit per Oriol Broggi, l’Antoni es va emocionar:

 

I tanquem les activitats de teatre amb el comentari de l’Elisabet que argumenta molt bé perquè el debut de Pere Arquillué com a director ambAudiència & Vernissatge’ ha sigut un èxit:

 

Aquesta setmana no podien faltar les preestrenes de cinema que tant us agraden! En Francesc va anar a la de ‘Happy end’ i en va sortir encantat!

 

A ‘Mary Shelley’ vau poder conèixer, abans que ningú, l’apassionant història de l’escriptora de Frankenstein. Aquesta és la opinió de la Rosa Maria:

El proper dissabte 11 d’agost no us podeu perdre la visita guiada a una de les exposicions més interessants de la temporada: ‘La cuina de Picasso’. La Mercè hi va anar i us la recomana amb molt d’entusiasme:

 

Una de les vetllades estiuenques més especials que heu pogut viure aquesta setmana és la visita de nit a La Pedrera. La Carme va gaudir tant, que la visita se li va fer curta!

Durant el mes de juliol el MEAM presenta un cicle de tres sessions d'òpera els diumenges a la tarda. Pel què diu l’Elisabet, sembla un bon pla per amanir els diumenges a la tarda, no?

Parlant de bon plans... Què us sembla una escapada entre vinyes al Prioritat, en un hotel encantador, assaborint els paisatges i els vins de la regió? A l’Amado li agradaria repetir!

 

 

Refresqueu-vos amb les propostes culturals del TR3SC i no deixeu d’explicar-nos amb els vostres comentaris què us han semblat!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES