COMPARTEIX

Avui, Dia Mundial del Teatre, algunes sales de la ciutat obren les seves portes per convidar als curiosos a conèixer espais que normalment queden ocults a l'ull de l'espectador. 

Aquests són els teatres que duran el dia d'avui fan portes obertes i visites guiades: Almeria Teatre, Sala Fènix, La Puntual, Teatre Victòria, Teatre Poliorama, La Seca, Tantarantana, Porta 4, Sant Andreu Teatre, Akadèmia, Teatre Condal, Teatre Goya, Teatre Romea, La Villarroel, Sala Beckett, Teatre Tívoli, Teatre Nacional de Catalunya i la Sala Miguel Hernández (Sabadell). Consulta amb cada teatre els horaris de l'obertura de portes i visites.

A més, alguns espais aprofitaran per oferir als visitants una experiència exclusiva. El Teatre Tívoli revelarà in situ -aquesta tarda durant les portes obertes-, qui serà l’actor que assumirà el paper coprotagonista del musical 'La Jaula de las Locas', juntament amb Àngel Llàcer. També se'n podrà veure un tastet.

El Teatre Victòria proposa un assaig obert al públic del musical 'El Despertar de la Primavera', i el Teatre Tantarantana acollirà l’acte central de la jornada, a les 19 h, amb parlaments i la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre.

Que gaudeixis del Dia Mundial del Teatre!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES