COMPARTEIX

"Las amistades peligrosas" és un concert de rock on la música la posen els mateixos actors i les paraules les posa Choderlos de Laclos, en una adaptació molt bona del text. Un recull de cartes convertit en acció sobre un escenari on se'ns presenten la virtut i la maldat barrejades perquè són cares de la mateixa moneda i no es poden separar.

Els actors són excel·lents. Ens fan passar per davant dels ulls totes les emocions dels personatges, de vegades fingides, de vegades reals. Cal destacar el paper de Carme Conesa, la Marquesa de Merteuil que preconitza un feminisme lluitador i potent. I també el paper d'Edu Soto, el Vescomte de Valmont, que es creu que té el poder i resulta que és tan titella com ho són tots els altres personatges.

El vestuari està molt ben dissenyat. Passa de ser un vestuari del segle XVIII a un de molt contemporani sense que desentoni en cap moment. L'escenografia, un escenari d'un concert rock, tot i que és sorprenent, en cap cas no resulta distorsionant. Tot això, portat per una bona direcció, ens dóna un espectacle teatral que omple els sentits

Un imprescindible d'aquesta temporada que encara podeu veure fins al 5 d'abril al Teatre Goya!

Alícia Nicolàs Larruy
Sòcia 070836


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES