COMPARTEIX

"A la Burgesa" és musical de petit format creat per David Pintó i Dani Campos basat en un text d'Arthur Schnitzler que es va representar al Teatre Akadèmia de Barcelona.

És una comèdia musical d'època molt fresca i divertida, que recorda a l'opereta (una opereta és un gènere de tema lleuger i més curt que una òpera) que parla de l'amor i del desamor en un to molt distès. El musical explica la història de dos burgesos que avorrits de la seva còmode vida, decideixen jugar a ser pobres per poder trobar algú amb qui tenir un affair. El joc i l'atzar farà que s'acabin trobant i enamorant.

Amb un argument proper i un text molt ben trobat dins de la seva simplicitat, “A la burgesa” et transporta durant una estona al segle XIX i et fa gaudir i passar-ho bé parlant d'un tema que tots coneixem; l'amor.

Els dos actors que interpreten els papers dels burgesos (Albert Mora i Laia Piró) s'entreguen i broden els seus papers amb molta comicitat per fer l'argument totalment creïble i molt divertit.

L'escenografia és simple -hi ha dos ambients amb els objectes necessaris per representar les cases on viuen els dos personatges- i pràctica, però a la vegada força cuidada.

Si de per si l'argument i la interpretació dels actors ja és bona, el fet de posar-hi música només fa que millorar-ho, ja que les cançons d'aquest musical també són fresques i amb una lletra molt sorprenent. La musica és en directe, amb dos músics (violí i piano) en escena que també interactuen durant l'obra. Els actors a més d'interpretar molt bé el seu paper, també són molt bons cantants, destacant positivament tan si canten a duet o per separat.

La sala on es representa és molt adequada pel fet que és un musical de petit format i que ha de ser molt proper al públic. La duració també és molt bona, ja que no és gens llarga.

És molt recomanable perquè és un musical ideal per a passar una bona estona i està interpretat per bons actors acompanyats d'una música molt divertida!

Janna Ayesa Rognoni
sòcia núm. 54446


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES