COMPARTEIX

Notícies
13 DE NOVEMBRE DEL 2015 per TRESC
 
El TR3SC engega un nou cicle per apropar-nos a la música i als músics
 
'Més que música' són trobades íntimes i properes, converses disteses i amenes al voltant de la música. Amb una cervesa a la mà, seurem al voltant dels artistes, escoltarem les seves cançons a pèl, en format acústic, i preguntarem tot allò que ens encurioseix. 
 
Sí, sí. Preguntarem. Alguna vegada has volgut saber els orígens d’una cançó? Del grup? En quin ambient composen? I les lletres? Utilitzen una màquina d’escriure, una llibreta plena de gargots o ho fan des del mòbil? Preguntarem, buscant resposta a aquell anhel de saber que tots els apassionats de la música hem tingut alguna vegada mentre l’escoltàvem. De conèixer els entramats i aquelles petites coses que la fan encara més especial.  
 
Per aquest primer cicle, que es durà a terme durant les vesprades dels dijous al MEAM (Museu Europeu d’Art Modern), tenim un quartet de luxe!
19 novembre, Sara Pi. Una de les sorpreses més inclassificables i estimulants aparegudes darrerament. Ara ens presenta el seu nou disc, 'Break the Chains', que es mou entre el soul acústic, els tocs de jazz, el rhythm'n'blues i les sonoritats brasileres. 
 
26 novembre, Elena Gadel. La cantant i actriu ens presentarà el seu segon disc de llarga durada en solitari, 'Delicada', la confirmació del seu camí creatiu i personal, la continuació d’un recorregut discogràfic sincer i guarnit d’idees. Es tracta d’un treball en el qual regnen la senzillesa, l’elegància i la calidesa. 
  
 
3 desembre, Roger Mas. El revolucionari de la música catalana, en la seva perseverança per fusionar la música tradicional i la moderna, la llengua del carrer i les expressions literàries i ancestrals, ens explicarà els detalls del nou treball 'Irredempt', que conté cançons plenes d’històries d’amor i de guerra, d’anhels i enyorances, de fets reals i d’imaginaris. 
 
10 desembre, Inspira. Un dels grup de culte de l’escena barcelonina. Després de tres discos amb un creixent reconeixement de públic i crítica, ara presenten una nova mutació amb 'Greta', un disc en el qual les cançons de Jordi Lanuza brillen amb llum pròpia al capdavant d’una banda més que consolidada. 
 
Aforament petit. Delícies musicals. Paraules. Intimitat. Un format pensat per tots aquells amants de la bona música que vulguin gaudir-la encara més!  :)
 
Per Maria Antolín, productora a l'àrea de música del Club TR3SC
a twitter: @mariaantolin_

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES