COMPARTEIX

Notícies
10 DE JUNY DEL 2015 per TRESC

En aquesta novena edició, i lluny de baixar el llisto´, el Banc Sabadell Vijazz Penede`s comptarà amb tres caps de cartell de talla indiscutible. El contrabaixista Stanley Clarke obrirà el festival el divendres 3. Guanyador de quatre Grammys i llegenda viva del jazz, presenta el seu nou treball “Up”, acompanyat d’una banda excepcional, destacant el pianista Beka Gochiashvili i el bateria Mike Mitchell.

El dissabte 4 podrem gaudir del nou projecte The Bad Plus & Joshua Redman, una atractiva fusió de talent i química creativa que es presentarà per primer cop a Catalunya.

I per completar aquest trident d’estrelles del jazz, el diumenge tancarà el Festival l'excepcional i espectacular pianista japonesa Hiromi: The Trio Project. Amb una energia creativa en el seu directe que supera el paràmetres convencionals del jazz, l’acompanyen els grans músics Anthony Jackson i Simon Phillips.
 

El artistes internacionals, no menys importants, que completen la programació del Vijazz són: Kurt Elling, alabat i titllat com el me´s destacat vocalista de jazz masculi´ dels nostres temps i, continuant amb la tradició del festival a incorporar el bo i millor del jazz europeu, el trio dane`s Ibrahim Electric amb una so`lida base de soul/jazz vintage pale`s en la seva desenfrenada actitud en els seus directes.

Els artistes nacionals d’aquesta edició del Vijazz continuen mantenint el gran nivell assolit en les darreres edicions: The Excitements, Barcelona Big Blues Band & Dani Nel·lo i molts més.

De ben segur que, una vegada més, el programa satisfarà tant l’afeccionat al jazz més exigent, com al que s’apropi a conèixer aquest meravellós estil musical, això sí, sempre perfectament maridat amb una copa de vi!

Carles Ocaña, director artístic del Vijazz


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES