COMPARTEIX

Notícies
5 DE NOVEMBRE DEL 2015 per TRESC
 
 
Concerts, obres de teatre, festivals de cinema, experiències culturals en espais únics... t’hem preparat les 20 millors propostes per fer aquest novembre, totes amb avantatge TR3SC!
 
 
 
 
 
Aquest novembre s’estrena el nou espectacle de creació d’Oriol Broggi construït a partir de textos de Molière, Ibsen, Mouawad o Shakespeare, entre d’altres. Destaquen noms com Laura Aubert, Jordi Figueras, Toni Gomila, Montse Vellvehí, Ramon Vila i Ernest Villegas. 
 
Al TR3SC busquem dues persones amants dels musicals, atrevides i sense vergonya perquè facin de reporters per un dia. Tindràs invitacions per al musical i podràs pujar al vaixell pirata i entrevistar-hi els seus actors. Demostra que ets un autèntic fan dels musicals i viu l’experiència de 'Mar i Cel' des de dins. 
 
Ens agrada la fresca i jove aposta que ha fet la sala Beckett aquest principi de temporada. La Virgueria porta a escena amb el seu personal llenguatge Albert Bornat, un dels dramaturgs amb més projecció del sector. 'Snorkel' és una clatellada irònica a la nostra manera de viure, de relacionar-nos entre nosaltres i de fer-ho com a espècie amb la Terra que ens acull.
 
El Tívoli engega de nou els llums per gaudir d’un show ben complert i espectacular: Mamma mia! No hi faltaran la música, la llum, els colors i la veu de la cara més visible de l’elenc d’actors i ballarins: Nina
 
El Teatre Lliure proposta un monòleg interpretat per Clara Segura, amb direcció de Marc Martínez i creat per Marta Galán, sobre una dona que intenta sobreviu al seu dia a dia. Una prosa poètica àcida i tendra que segur que ens atraparà fins l’últim moment.
 
Torna a Barcelona la recreació teatralitzada, entre el teatre documental i la comèdia, de la famosa conversa entre la líder del PPC Alicia Sanchez Camacho i Victoria Alvarez (ex-amant de Jordi Pujol fill) al restaurant La Camarga. Si la temporada passada no la vas veure: ara és el moment de fer-ho a l’Almeria Teatre.
 
 
Arriba el primer cicle ‘Més que música, més que paraules’ del TR3SC, una manera diferent d’apropar-nos a la música i als músics. Sara Pi, Elena Gadel, Roger Mas i el grup Inspira seran els protagonistes d’aquestes trobades íntimes i properes en les quals, asseguts al voltant dels artistes, hi conversarem i escoltarem les seves cançons en acústic. 
 
Falla i Guinovart, una combinació de música en majúscules. Albert Guinovart interpretarà al piano de L'Auditori els dos ballets més coneguts de Manuel de Falla: El sombrero de tres picos i El amor brujo. A més, podràs escoltar el Concert per a piano i orquestra núm. 2 del músic català.
 
Arriba al Jamboree una de les grans veus del soul actual a nivell mundial, Myles Sanko, amb la seva proposta més personal: ‘Forever Dreaming’.
 
L’artista cubà actuarà al Teatre Joventut de l’Hospitalet dins del Voll Damm Festival Internacional de Jazz en un concert en solitari. A més, també pujarà a l’escenari amb l’espectacle ‘En família’ al Teatre-Auditori de Sant Cugat, acompanyat dels seus dos fills, la pianista Leyanis i el bateria Jessie.
 
Aquest gran guitarrista de casa nostra sempre ha posat la guitarra al servei de cantants com Marina Rossell, Judit Nedderman o Eliseo Parra. Ara fa un pas més en la seva carrera musical i presenta el seu primer treball en solitari: 'Pau Figueres', un disc marcat per les influències del flamenc i les músiques modernes. 
 
 
 
 
La pel·lícula ‘Landifill Harmonic’ mostra la història d’un grup musical format per nens que viuen al costat d’un dels abocadors més grans d’Amèrica del Sud. Aquest film obrirà el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Catalunya (FICMA), que enguany celebrarà la seva 22a edició, amb una programació de 120 films per fomentar el canvi social i ambiental. 
 
Les fòbies seran les protagonistes del Festival de Terror de Molins de Rei que ha programat en pantalla gran ‘Repulsión’, de Roman Polanski, en el 50 aniversari de la seva estrena. Una icona del cinema de terror que no et pots perdre! 
 
 
Una proposta per començar el cap de setmana amb un tast dels millors vins d’arreu de l’estat. Dos divendres de cada mes podràs gaudir del Beforeweekends del TR3SC amb el cicle 10 tastos, 10 cellers en què descobriràs en un tast de vins cellers com González Byass, la icona dels vins de xerès; Vinos Tricó, el ressorigment de l’albariño o El lagar de Isilla i els seus vins subterranis de Ribera del Duero.
 
Descobreix la capital del cava en una experiència enogastronòmica única: visita a les caves Recaredo, a les caves Maria Rigol Ordi i al Centre d’Interpretació del Cava i, a més, un dinar amb maridatge al restaurant Taps de Suro.
 
 
El gran poeta i dramaturg irlandès serà el protagonista del 'Tot sobre', el cicle de trobades al voltant de figures de la literatura universal de tots els temps. Descobreix William Butler Yeats a través de l’antologia ‘Irlanda indòmita’ en una xerrada a càrrec de Josep M. Jaumà, traductor de l’obra al català. 
 
 
 
Descobreix en una visita guiada aquesta exposició que explora per primera vegada el paper de l’objecte en l’obra d’Antoni Miró: de la representació pictòrica, passant pel collage i l’assemblage, fins a l’escultura.
 
El nou festival Oh Happy Gaudí portarà aquest novembre i desembre una selecció dels grups d’anteriors edicions del programa ‘Oh Happy Day’, com In Crescendo, Ol’Green o Cor Geriona, a la Cripta de la Colònia Güell. Podràs descobrir els secrets i misteris de la colònia industrial i de la cripta construïda per Antoni Gaudí i viure un concert únic en aquest espai amb una acústica molt especial.
 
Tindràs l’oportunitat de gaudir de la projecció d’aquest gran clàssic del cinema dirigit i interpretat per Charles Chaplin i acompanyat per la música en directe de Fórmula Dentaria a la nova Jazz Cava de Terrassa.
 
Una ruta per descobrir la història d’un dels barris de Ciutat Vella amb més essència i caràcter: de les històries de mariners i pescadors, de guerres i càstigs, fins a les històries d’obrers. I, per acabar, un bon vermut ben a prop de la platja.

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES