COMPARTEIX

Notícies
28 D’OCTUBRE DEL 2015 per TRESC

La cultura és un eix central de Girona. Durant tot l’any és un referent pel que fa als festivals, fet que ha generat la creació de la marca Girona, ciutat de festivals. Quan arriba la tardor el festival Temporada Alta fa que les ciutats de Girona i Salt esdevinguin el millor aparador de l’escena internacional i una plataforma dels nous talents actuals.

A continuació trobaràs un recorregut, per les propostes de Girona, que et permetrà gaudir de la tardor amb les nostres recomanacions:
 

LLUÍS HOMAR AMB TERRA BAIXA

Veure a Lluís HomarTerra Baixa impressiona i en cap cas deixa indiferent. És un clàssic català interpretat per un actor únic que omple tot sol l’escenari interpretant els papers principals de l'obra.

Una interpretació original de la gran obra d’Àngel Guimerà amb direcció de Pau Miró i composició musical de Sílvia Pérez Cruz

 



NIÑA PASTORI

Niña Pastori va actuar amb Camarón amb només 12 anys i des de llavors no ha parat d’evolucionar fins a trobar una veu personal i inconfusible. La cantaora gaditana, guanyadora de dos Grammy llatins, presentarà a l’Auditori de Girona en el marc del Festival Temporada Alta Ámame como soy, un treball on reinterpreta temes inèdits i clàssics.


 

ARA MALIKIAN

El Temporada Alta està en plena forma i ho confirma amb la presència de grans noms com l’Ara Malikian, qui realitza un espectacle que uneix humor i música de la millor manera possible: amb humor.


L’espectacle té un ritme trepidant, les sorpreses són constants i el riure és permanent. 

 


NÚVOLS PER A NADONS

Els primers anys de l’infant són claus pel desenvolupament de la imaginació, la creativitat i la curiositat. Aquest espectacle de petit format permet amb la combinació de la música de percussió en directe, clàssics del jazz i la narració d’un conte original descobrir el màgic món del cel.

 




PAUL LEWIS

La Sala de Cambra de l’Auditori de Girona acull un concert d’un gran pianista especialitzat en Beethoven

Paul Lewis interpretarà les tres darreres sonates per a piano del compositor de Bonn. Amants de la clàssica aquest concert és per a vosaltres!
 


GIGATRON + LA TRIBU LEÑO

Doble concert de Gigatron i La tribu leño a la mítica sala de concerts La Mirona, un espectacle “gamberro” amb una banda espanyola de freak metall i un grup d’homenatge al mític grup de Carabanchel “Leño”. Si estàs cansat de plans avorrits, aquesta és la teva proposta!


EL PETIT FORMAT- MOSTRA DE TEATRE D'OLOT

A qui no li agraden les propostes culturals artesanals que es realitzen en espais reduïts i on la relació entre espectador i l’artista és gairebé inexistent? Olot acull una petita joia pels amants del teatre. Amb el TR3SC hi pots anar de franc!


 

JOAN MIRÓ AL CAIXAFORUM DE GIRONA

La marca CaixaForum Girona és sinònim de qualitat. Les seves exposicions ens permeten endinsar-nos en els camps de la fotografia, la literatura, l’art contemporani i altres gèneres que ens permeten ampliar els nostres horitzons culturals.


Joan Miró és un dels noms claus d’una de les exposicions d’aquesta temporada.

 


CONCERTO A TEMPO D'UMORE

Prepara't per Nadal amb aquest concert adreçat a tots els públics. Un espectacle còmic amb  els autors més reconeguts de la música clàssica. Dotze músics i un director d'orquestra t'esperen a Palamós. 

NOVA CREACIÓ DE PETER MIKA AMB COBOSMIKA SEED'S

La dansa és molt més del que tens al cap. Endinsa't en la dansa grupal interpretada per vint joves ballarins que només busquen fer gaudir al públic. 

Per Laura Puebla, cap de l'Àrea de Territoris del Club TR3SC
A twitter: @albuepg

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES