COMPARTEIX

Notícies
20 D’OCTUBRE DEL 2015 per TRESC

 

Amb l’arribada de la tardor tots els teatres, auditoris i centres culturals del territori ja han desvetllat la seva programació. La majoria d’aquests equipaments estan ben comunicats amb transport públic, gaudeixen d’avantatges especials (com servei d’acollida per a infants) i tenen aparcament gratuït ben a prop. No deixis que l’arribada del fred et tanqui a casa i aprofita per sortir una mica més i gaudir de tots aquells pobles i ciutats que et rodegen! No t'empenediràs.
 
Per tal que puguis organitzar-te l’agenda et proposem les millors propostes culturals de la província de Barcelona
 
LLUÍS HOMAR AMB 'TERRA BAIXA'
L’Hospitalet de Llobregat té molt a dir i el Teatre Joventut és un megàfon perfecte per a fer-ho. Els propers mesos, grans noms de l'escena com Lluís Homar i Albert Pla actuaran a poques parades de metro del centre de Barcelona. 

Terra Baixa d'Àngel Guimerà va ser l'obra que va fer que Lluís Homar es volgués dedicar a la interpretació. Compte amb els somnis!
 

'ANIMALS DE COMPANYIA' 
Aquesta obra és un exemple clar que els projectes evolucionen i que la qualitat pot davant tot. Després de recórrer espais no convencionals com menjadors particulars i sales polivalents arriba als teatres de Catalunya. Us recomanem que no us la perdeu al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

 
CHUCHO VALDÉS 
L’Auditori Sant Cugat és un dels equipaments claus del territori, ben sovint pengen el cartell d’entrades exhaurides i acullen propostes d’alta qualitat i per tots els públics.  
 
Entre la programació del propers mesos destaca Chucho Valdés, que presenta 'En família', un espectacle exclusiu on hi actuen el cubà i els seus dos fills. Darreres entrades a la venda!


BALLET BOLXOI DE BIELORÚSSIA - GISELLE 
El Centre Cultural de Terrassa és un referent de la dansa. Un espai per conèixer aquesta disciplina de la millor manera, amb propostes molt cuidades i procedents de tot el món. La reconeguda companyia presentarà aquest espectacle després d’haver visitat més de 30 països.  


CHAMBAO
Chambao aterra a Cornellà després de recórrer tot el món. Amb ella no calen més presentacions! Si vols recordar els grans èxits de la seva trajectòria, gaudeix-ne de ben a prop!

 
JUAN TAMARIZ
Als socis del TR3SC ens agrada la màgia, sempre que algun mag fa temporada en algun teatre som els primers en anar-hi.
 
És per això que t’avisem que el gran mag Juan Tamariz portarà al Teatre Kursaal de Manresa màgia, telepatia, humor i misteri. Torna amb 'Magia potagia' un espectacle molt participatiu per celebrar quaranta anys de carrera professional.
 

 
Un concert únic i diferent per gaudir de la música en viu amb pares, mares i intèrprets del Teatre l'Aurora d'Igualada! Cada concert és una experiència d'intercanvi i complicitat en el qual el descobriment de la música en viu i el silenci creen moments intensos i sorprenents.

 
La capital del Vallès Oriental, Granollers, acull una àmplia programació de música, dansa, teatre de text, monòlegs i propostes combinades per tots els públics i interessos. Raimon, Lluís Homar i Andrés Suarez no hi faltaran. Tu, sí?

 
KIRK FLETCHER BAND
La Nova Jazz Cava de Terrassa té la proximitat d’un petit club i les comoditats d’una sala de concerts! La seva programació és excel·lent i representa una ocasió única per gaudir de bona música en directe per les nits de tardor.
 
En pocs dies gaudirem d’una nit de blues que poques vegades podem gaudir, serà amb un dels millors guitarristes de blues del món. Preparats?
 
És la big band estable més antiga de Catalunya! Jazz negre per apropar a tots els públics. No asseguren que us pugueu quedar asseguts a la cadira! 
 

Per Laura Puebla, cap de l'Àrea de Territoris del Club TR3SC
A twitter: @albuepg

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES