COMPARTEIX



Benvinguts a la setmana fantàstica de cinema del Club TR3SC! Aquesta setmana tenim cinema per als gustos de tots els socis (o això esperem!). Comèdies dramàtiques indies -Yo, él y Raquel-, superproduccions de ciència-ficció catalanes -Segon origen-, un drama humà sobre la superació -Life feels good-, cinema espanyol de qualitat ple de misteri -La playa de los ahogados-, un llargmetratge dramàtic ple de música -El coro-, una òpera en directe des de Londres -Las bodas de Fígaro- i, fins i tot, un documental esportiu -Barça Dreams-. Si amb això penseu que encara us falta algun gènere o trobeu a faltar alguna proposta, divendres 9 comença el Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya. Durant 10 dies Sitges programa joies del cinema terror i fantàstic i obre finestres a altres gèneres diferents.
 
Totes aquestes propostes cinematogràfiques converteixen aquesta setmana en la setmana fantàstica on més de 3.000 socis assistiran a preestrenes, passis i festivals.
 
 
És una sort poder comptar amb gent tan cinèfila i amb gustos tan eclèctics com per a donar sortida a propostes tan diferents. Ens encanta saber que t’agrada el cinema que et proposem i ens sap molt greu quan pateixes perquè no arribes a aconseguir les entrades per a alguna pel·lícula que t’interessa. En un moment en el qual desapareixen sales de cinema, som l’únic col·lectiu de l’estat espanyol que organitza més de 150 preestrenes al llarg de l’any i això és tot un èxit! Tenim en consideració cada comentari teu per tal de millorar no només el servei sinó el tipus de pel·lícules que voldries veure.
 
 
Et convidem a què ens enviïs les teves crítiques cinematogràfiques, comentaris i opinions sobre el que vas a veure amb el TR3SC. I si ets algun dels més de 3.000 socis que aquests dies viuran i veuran grans pel·lícules, benvinguts a la setmana fantàstica del TR3SC!
 
Aquesta setmana trobaràs canvis en el sistema de reserva d’entrades. Estem provant un nova manera de fer-te més fàcil i accessible reservar la teva invitació per a qualsevol preestrena!
 

Per Vanessa Mingo, cap de l'Àrea de Cinema del TR3SC
A twitter: @vynesa


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES