COMPARTEIX

Notícies
2 D’OCTUBRE DEL 2015 per TRESC
 
Un cop ha finalitzat l’Street Jazz (cap de setmana posterior a la Diada), la part més lúdica i de carrer, i l’Off Festival  (actuacions en locals de bar i restauració els divendres i dissabtes fins el 3 d’octubre), Palafrugell escalfa motors per gaudir del 21è Festival de Jazz Costa Brava
 
El nostre festival conjuga el millor del jazz català contemporani, representat en aquest ocasió pels Astrio, amb estrelles emergents de l’estranger com Tricia Evy o jazzmans consagrats com el trompetista Wallace Roney.
 



D’altra banda, produïm el que anomenem Jazz&Rouge, una sessió on l’art, el jazz i la gastronomia es combinen en una vetllada única. Enguany comptem amb l’enòloga Mariona Parals del celler empordanès Roig Parals, el pintor Marc Camins, especialista en sketching dedicat al jazz i Leslie Helpert Trio en un homenatge a Billie Holliday: maridatge en estat pur.
 
 
   
Una xerrada de Ricard Gili sobre el jazz a la Costa Brava i una projecció del film Whiplash el divendres 9 d’octubre donen inici a un seguit d’actuacions al Teatre Municipal, al Centre Fraternal, al pati de Can Genís i a la plaça Nova de Palafrugell. Els Windy Hoppers, Threejay Trio i els ja esmentats Astrio i Tricia Evy, el dissabte 10 d’octubre. La big band  i els combos de l’Escola de Música de Palafrugell, Duot format per Albert Cirera i Ramon Prats, Wallace Roney Quintet i el Jazz&Rouge, el diumenge, 11 d’octubre. Monica Green Project Soul el dilluns 12 d’octubre clouran el festival. 
 
Si sempre és un plaer gaudir de l’Empordà, per als amants del jazz i de la música en general, l’ocasió és propícia. No dubteu en venir-hi.
 
Per Gerard Prohias, director del Festival de Jazz de Costa Brava
A twitter és @GProhias

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES