3/5
Sense recomanacions Interessa a  
All those food market 2025

All those food market 2025

  • 26 i 27 d'abril del 2025 a partir de les 11:00h
  • Port Vell, Moll de la Fusta - Barcelona
5€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

All Those Food Market torna al Moll de la Fusta de Barcelona els dies 26 i 27 d'abril amb la seva inconfusible selecció d'artesans, productors i cuiners/es que celebren la gastronomia i els productes de qualitat.


Més de 50 emprenedors gastronòmics es reuniran de nou aquesta primavera davant del mar per rebre els entusiastes del bon menjar i l'artesania sostenible. Els olis d'oliva verge extra d'Anècdota, les xocolates bean-to-bar de Kina Chocolates, les salses picants de Quins Pebrots, el licor Pedraforca elaborat amb aranyons salvatges, el wasabi fresc local de Yamaaoi Wasabi o les cremes de fruits secs de The Buttery, són alguns dels suculents projectes disposats a omplir de qualitat els rebosts i els estómacs del públic assistent.


Al mateix temps, el parament i els productes per la llar comptaran amb el seu habitual espai al festival: els ganivets artesanals de Pallarès Solsona i Bruto Hermanos, les il·lustracions de Nathalie Ouederni, els plats de pedra de Platd o les flors de temporada de Flora et Labora són alguns dels emprenedors i productors que donaran vida a qualsevol taula.


Pels més llaminers, el mercat també serà una autèntica temptació: els cremosos gelats de delaCrem, les cruixents pastes de full de Morreig i la saborosa pastisseria vegana de Tonka endolciran la jornada, entre altres projectes, i aniran molt ben acompanyats dels aromàtics cafès d'especialitat de Nomad Coffee o els tes de Req Matcha.


All Those Food Market comptarà amb un inigualable cartell de restaurants participants, combinant grans projectes que s'estrenen al festival amb favorits habituals. Entre les noves incorporacions destaquen Bar Bocata amb les seves irresistibles truites, el restaurant Clara amb la seva cuina catalana moderna, Casa Costa amb la seva proposta inspirada en el mar, Mula Bar amb els seus mossos grecs i Bien Kebab, el nou projecte dels germans Alam, en què eleven aquest icònic plat.


Aquests nous protagonistes compartiran escenari amb els clàssics del festival com el tàndem infal·lible de Xavier Pellicer & Les Nenes, els platerets asiàtics de Casa Xica, els sabors exòtics de Warike, els suculents rostits d'ASA o les apetitoses cachapas de La Cachapera.


A més, alguns dels restaurants participants elaboraran plats d'edició limitada amb la nou com a ingredient principal, de la mà de Nous de Califòrnia, amb l'objectiu de posar en valor la seva qualitat i versatilitat. Una cita imperdible per als entusiastes de la gastronomia!


Els amants de l'aperitiu estaran d'enhorabona gràcies a Aperol, que comptarà amb un spritz bar on es podrà gaudir de la seva recepta clàssica i de la seva alternativa sense alcohol, Crodino, per tal de satisfer tots els paladars.


A més, l'experiència gastronòmica es completarà amb una selecció de cerveses artesanes de Garage Beer Co i Caravelle, així com una selecció de vins de mínima intervenció de productors locals.


El festival comptarà amb una variada programació de tallers gastronòmics per a tots els públics on es podrà aprendre sobre diferents temes culinaris de manera pràctica i amena. Finca Parera guiarà un tast de vins d'agricultura biodinàmica i regenerativa, Slow Mov organitzarà el seu `sensory challenge' al voltant del cafè, Working in the Redwoods ensenyarà a crear una copa de ceràmica amb tècniques fenícies, i Puchero oferirà un tast de xocolates de diferents orígens.


Els/les més petits/es també tindran el seu espai amb activitats pensades per a despertar la seva creativitat i amor per la gastronomia. Podran aprendre a cultivar maduixes, tomates cherry i gira-sols de la mà d'Arrela't, i aprendre a tallar en forma de flor el formatge Tête de Moine AOP gràcies a Formatges de Suïssa, entre moltes més activitats!


A més, per primera vegada, Formatges de Suïssa comptarà amb una botiga de formatge al tall, on es podran degustar i comprar peces dels millors formatges artesanals del país helvètic.


Per descomptat, no faltarà l'espai chill out familiar coordinat per Mammaproof, creant un entorn ideal perquè els més petits puguin jugar i relaxar-se.


En sintonia amb la filosofia d'autocura del festival, la marca de cosmètica Caudalie oferirà als assistents la seva crema solar elaborada amb llavors de raïm antioxidants i ingredients naturals, per a gaudir del sol de manera conscient.


Amb una assistència mitjana de 20.000 assistents per edició, aquesta primavera All Those Food Market torna per tot el alt amb el millor ambient i oferta gastronòmica.

 

* Invitacions molt limitades disponibles a partir del dia 22 d'abril a les 10:00h


 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,
08003 - Barcelona

Port Vell, Moll de la Fusta
Passeig de Colom, 1, 08002 Barcelona,, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX