3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Paradís

Paradís

  • Del 10 al 19 d'octubre
  • Espai Texas - Barcelona
24€
13,80€
Per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades amb preu reduït exclusives per socis i sòcies PLUS
  • Podràs recollir les entrades a taquilla el mateix dia de la funció.
  • Reserves obertes fins les 14h del mateix dia de funció. Per les funcions del cap de setmana, reserves obertes fins el divendres a les 13h.


 

*****

Paradís és una obra contada a quatre veus, les quatre veus protagonistes d'aquest relat: na Joana, el cap pensant del pla; en Sebastià, el capellà víctima a priori d'aquest pla; en Pepe, la mà executora del pla, i en Kevin, el fill de na Joana i en Pepe i objecte principal del pla. Sense ell res no és possible tot i que no sap ben bé com ha arribat a trobar-se en el centre de la història. Però Paradís és una història contada per un sol actor que desenvoluparà els quatre personatges que van relatant aquesta història còmica des de quatre punts de vista diferents. L'autor i l'actor que es fusionen en una sola veu.

Sinopsi

Paradís és una obra contada a quatre veus, les quatre veus protagonistes d'aquest relat en forma de road movie: na Joana, el cap pensant del pla, en Sebastià, el capellà víctima a priori d'aquest pla, en Pepe, la mà executora del pla i en Kevin, el fill de na Joana i en Pepe i objecte principal del pla. Sense ell res no és possible tot i que no sap ben bé com ha arribat a trobar-se en el centre de la història. Però Paradís és una història contada per un sol actor que desenvoluparà els quatre personatges que van relatant aquesta història divertida i emotiva des de quatre punts de vista diferents. L'autor i l'actor que es fusionen en una sola veu.

FITXA TÈCNICA

AutoriaSergio Baos
DireccióXavi Núñez
Durada75 minuts
IdiomaCatalà
Intèrprets:Sergio Baos

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 10 al 19 d'octubre

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Carrer Bailén, 205 08037
08037 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX