3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Anna Ralb
Anna Ralb

Anna Ralb

  • Dijous 21 de novembre | 20:30h
  • SALA WOLF - Barcelona
9,10€
-15%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Anna Ralb és una jove cantant, compositora i productora pop que ha aconseguit un so original i absolutament seductor amb l'ús de sintetitzadors i sons electrònics amb els que crea ambients futuristes i alhora evocadors dels anys 70 i 80, en la línia d'estils com ara el Synthwave i el Nu-disco.

Formada al Liceu de Barcelona en llenguatge musical, violoncel i cant líric, reflecteix aquesta base clàssica tant en la construcció de les seves composicions com en la interpretació. El fet d'haver viscut a Londres i a Berlín també va marcar un abans i un després en la seva identitat artística, que concep des d¿una perspectiva total: des de la intuïció inicial i la composició a l¿enregistrament i producció, fins a una posada en escena molt cuidada en què conflueixen visuals, escenografia, vestuari i dansa.

Després del llançament del seu primer disc Las Grietas (2022) i de diversos singles, Anna Ralb presenta Hard Cor, un al·legat a la llibertat personal, la feminitat i la lliure sexualitat, una invitació a viure intensament, a tot cor.


Aplica aquest codi manualment: TRESC24

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dijous 21 de novembre, 20:30h

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Almogavers 88
08018 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX