3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
MI CAPITÁN · DOMINGOS AL ABORDAJE
MI CAPITÁN · DOMINGOS AL ABORDAJE

MI CAPITÁN · DOMINGOS AL ABORDAJE

  • Diumenge 6 d'octubre de 2024 6 d'octubre de 2024 | 20:00h
  • SALA LAUT - Barcelona
15€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Us imagineu una banda formada per alguns dels músics més potents de l'escena independent del nostre país, amb ganes de presentar el seu darrer disc, però que no tenen manera de tocar-lo en directe? Doncs aquest és el cas de Mi Capitán, que acull a membres que han format part de Love of Lesbian, Egon Soda, Stanstill i Sidonie. Publicaren fa tot just un any el seu tercer disc: Como Ladrones Sorprendidos i, tanmateix, no poden presentar-lo perquè, com està succeint més i més sovint, els concerts en sales són cada vegada més precaris i complicats per a les bandes, y els grans festivals han deixat d'arriscar en llurs cartells, oblidant-se de donar a conèixer el projectes menys mediàtics.

Però Mi Capitán no es queda embarrancat a riba si no arriben les onades. El grup està convençut que el rock encara té molt a dir. Per això ha decidit fer un cop sobre la taula instaurant els «Diumenges a l'abordage» a Barcelona, la seva ciutat. Una aposta per atraure novament al públic a les sales de concerts, el lloc natural del rock, i reivindicar així la seva música. Per aconseguir-ho, Mi Capitán, romandrà com a banda resident a la Sala Laut i oferirà 4 concerts al llarg de l'any, als quals s'hi sumaran 4 més en 2025. El primer serà el 28 d'abril i tindrà com a convidada a la brutal Myriam Swanson (Flamingo Tours, The Rhytm Treasures o Magnolia). Després del show, Juligan (sobrenom amb què es coneix a Julian Saldarriaga (Love of Lesbian) en les seves sessions de dj) oferirà una sessió de rock per acabar de suar i gaudir del darrer dia de la setmana. Domingos al abordaje no vol ser només un lloc de trobada entre banda i públic, sinó també una acció reivindicativa i un projecte de futur per a bandes emergents que no tenen accés a un escenari i que vulguin sumar-se a aquests diumenges de rock que , en definitiva, cerquen impulsar un hàbit que, durant molts anys, va ser un emblema de la nostra ciutat i que sembla que està minvant amb el pas del temps y la desaparició de sales emblemàtiques. Mi Capitán és un grup de rock que creu en la suor i el fang. Que gaudeix dels locals petits i plens a vessar i que se sent còmode entre el soroll i la fúria.

Format en les interminables nits del bar VinilO per un grup d'amics del món de la música que orbiten al voltant de Gonçal Planas (veu i guitarra), Mi Capitán inclou a Ricky Falkner (bateria), Víctor Valiente (guitarra), Julián Saldarriaga (guitarra), Ferran Pontón (baix), Dani Ferrer (teclats) y Ricky Lavado (percussió).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Diumenge 6 d'octubre de 2024 6 d'octubre de 2024, 20:00h

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Carrer de Vila i Vilà, 63, 08004 Barcelona
08004 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX