3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cracòvia, mercats de Nadal

Cracòvia, mercats de Nadal

  • Sortida el 6 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1115€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona ¿ Cracòvia

Presentació als taulells de la companyia Lufthansa, a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a l'hora convinguda. Sortida en el vol LH1137 a les 06.50 hores (via Frankfurt) en direcció a Cracòvia. Arribada prevista a les 12.10 hores. Trasllat al centre i dinar. Aquesta ciutat és una de les més belles i amb més història de Polònia, el seu centre històric és considerat patrimoni de la humanitat per la UNESCO. A la tarda, passejarem amb la nostra guia pel centre històric fins a arribar al Mercat de Nadal de la Rynek Glowny, la plaça medieval més gran d'Europa. Trasllat al Vienna House by Wyndham Andel's Cracow 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 2
Cracòvia

Esmorzar a l'hotel. Al matí començarem la nostra visita del centre històric de Cracòvia. Passejarem pels bonics carrers de la ciutat, plens d'artistes, petites cafeteries i boniques esglésies. Visitarem la plaça del mercat, una de les més grans d'Europa on està situada l'església gòtica de Santa Maria, famosa pel seu espectacular interior i el retaule gòtic de Wit Stwosz. A la mateixa plaça també trobarem la torre de l'ajuntament i el Sukiennice, un edifici renaixentista que antigament servia com centre de comerç. Seguirem la nostra visita amb el pati del Collegium Maius i el Castell de Wawel, antiga seu dels reis Polonesos durant el temps que Cracòvia era la capital del país. Dinar. A la tarda visitarem el barri jueu de Kazimierz, fundat originalment com una ciutat a part, per ordre del Rei Casimir III durant el segle XIV. Aquest indret es va convertir en el principal centre cultural i espiritual per molts jueus polonesos, un lloc ple d'esglésies i sinagogues on cristians i jueus vivien conjuntament. Retorn al centre històric. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3
Cracòvia ¿ Wieliczka* ¿ Cracòvia

Esmorzar a l'hotel. A primera hora ens desplaçarem cap a Wieliczka per visitar les mines de sal. Aquesta localitat s'ha fet famosa gràcies a la seva mina de sal única en el món, la qual funciona sense parar des del segle XIII. Visitarem tres nivells superiors de la mina, fins a una profunditat de 135 metres. La mina forma una ciutat subterrània amb les capelles i escultures que els miners han anat esculpint durant segles, llacs i túnels que ens sorprendran, i ha sigut declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. A l'hora convinguda, retorn a Cracòvia. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per explorar els mercats de Nadal de la ciutat, on l'artesania i la gastronomia s'ajunten per oferir una gran varietat de productes per tots els gustos. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Cracòvia ¿ Auschwitz* ¿ Cracòvia
Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el matí a conèixer el territori de l'antic camp de concentració d'extermini nazi, construït pels alemanys durant l'ocupació nazi a Polònia. Avui dia, el camp de concentració d'Auschwitz forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Dinar. De retorn a Cracòvia visitarem Wadowice, la ciutat natal del Papa Joan Pau II. A la seva joventut, Joan Pau tenia costum d'anar amb els amics a comprar uns pastissos de crema a una pastisseria del centre del poble. Avui dia la pastisseria ha desaparegut, però els Kremówka s'han fet populars i s'han convertit en un producte típic del poble. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5
Cracòvia ¿ Fàbrica Òscar Schindler* ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí visitarem la fàbrica d'Òscar Schindler, l'home que va salvar a 1.200 jueus durant l'holocaust. A l'hora convinguda, trasllat fins a l'aeroport per sortir en el vol OS598 en direcció a Barcelona (via Viena) a les 14.30 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 19.45 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis. ***A causa de les especials condicions de reserva de les Mines de Sal de Wieliczka, Auschwitz i la Fàbrica de Schindler aquest grup es tancarà 3 mesos abans de la sortida. Posteriorment a aquesta data, en cas que encara ens quedin places disponibles d'avió i hotel aquestes visites quedaran subjectes a disponibilitat d'entrades. Us aconsellem reservar aquest viatge amb antelació. Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortida el 6 de desembre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista
Pensió completa durant tot el viatge
Allotjament als hotels definits a l'itinerari
Visites definides a l'itinerari com incloses
Guia local en destí
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge
Assegurança bàsica d'assistència en viatge


Serveis no inclosos:
Dinar de l'últim dia
Begudes als àpats
Propines
Extres de caràcter personal
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs
Taxes aèries 120€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX