3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mercats de Nadal de Nuremberg

Mercats de Nadal de Nuremberg

  • Sortides l'1/12 i 5/12
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1490€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona - Nuremberg
Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a l'hora convinguda. Sortida en el vol directe LH1817 a les 07.45 hores en direcció a Munic. Arribada prevista a les 09.50 hores i trasllat a Nuremberg. Dinar en un restaurant. Visita panoràmica de la ciutat, començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les esplanades on es convocaven els congressos del partit nazi. Continuació cap a l'antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l'església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. La visita acabarà en un dels mercats nadalencs més antics del món, el Christkindelmarkt, on podrem gaudir de tradicions culinàries, artesania i música. Sopar i allotjament a l'hotel Holiday Inn Nuremberg City Center 4* o similar.
· 5 de desembre vol LH 1809 sortida a les 09.10 i arribada prevista a les 11.15 hores.


Dia 2
Nuremberg - Regensburg - Nuremberg

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Regensburg (Ratisbona), ciutat declarada Patrimoni de la Huma¬nitat per la Unesco. Farem la visita guiada d'aquesta ciutat medieval, que va assolir el seu apogeu polític i econòmic als segles XII i XIII, quan es trobava a la cruïlla de les principals rutes comercials i es va convertir en ciutat imperial llibre de l'imperi al 1.245. El seu centre medieval es conserva gairebé intacte, destaquen el pont de pedra ¿Steinerne Brücke" i la Catedral de Sant Pere. Dinar. A la tarda visitarem els seus mercats nadalencs plens de paradetes d'artesans i on gaudirem de temps lliure. A l'hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3
Nuremberg - Rothenburg ob der Tauber - Nuremberg

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia visitarem Rothenburg ob der Tauber, on gau¬direm de la bellesa dels seus carrers i places medievals amb parets d'entramats de fusta. D'aquesta ciutat podem destacar la porta Kingentor, la Rathaus, la Torre del Rellotge i les esglésies de Sant Jacob i Sant Wolfgang. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el seu mercat nadalenc que compta amb més de 500 anys de tradició. A l'hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Nuremberg - Augsburg - Munic - Barcelona
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Augsburg, una de les ciutats més rellevants d'Alemanya des del punt de vista històric. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé¬sies i l'antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant, i on destaca la seva catedral. Dinar. La ciutat està plena de racons sorprenents com la Fuggerei, un singular grup de vivendes socials que és el més antic del món. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Munic per sortir en el vol directe LH1816 de les 20.50 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 22.55 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortides l'1/12 i 5/12

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista
Pensió completa durant tot el viatge amb aigua de gerra als àpats
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari
Visites definides a l'itinerari com incloses
Guia local en destí
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge
Assegurança bàsica d'assistència en viatge


No inclosos:
Sopar de l'últim dia
Begudes als àpats
Propines
Extres de caràcter personal
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs
Taxes aèries 155€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX