3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Alsàcia, mercats de Nadal

Alsàcia, mercats de Nadal

  • Sortides el 28/11, 02/12, 06/12 i 12/12
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
950€
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona ¿ Mulhouse

Presentació als taulells de facturació de la companyia Swiss de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 07.30 hores. Sortida en el vol LX1953 a les 09.50 hores en direcció Zuric. Arribada prevista a les 11.40 hores i trasllat a Mulhouse. Arribada a l'Hotel Bristol 4* o similar i dinar. Aquesta tarda, amb el nostre guia acompanyant, passejarem per aquesta ciutat d'art i d'història que revela els seus encants als seus diferents barris sense deixar de sorprendre el visitant: vidrieres del segle XIV, façanes d'estil renaixentista renà, etc, herència de segles passats. Finalitzarem el nostre recorregut amb la visita al seu Mercat de Nadal que se situa davant de l'església de St. Etienne. Les seves casetes de fusta amb una gran decoració i la seva il·luminació nocturna han convertit aquest petit Mercat de Nadal en un del racons preferits de la població local. Sopar i allotjament a l'hotel. Nota Important: Per anul·lació del vol inicialment reservat, LX1953, per raons operatives de la companyia Swiss, els grups amb sortida 28 de novembre i 12 de desembre sortiran amb el vol 2 / 6

VIATGE AMB GUIA PROMOVIATGES
Alsàcia, mercats de Nadal LX1955 a les 14.55 h en direcció Zuric, amb arribada prevista a les 16.40 h (presentació als taulells de facturació de la companyia Swiss de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 12.30 h). Per aquest motiu, el dinar del primer dia no es podrà efectuar i es descompten 28€ per persona a les persones que reservin aquesta data.

Dia 2
Mulhouse ¿ Estrasburg ¿ Mulhouse
Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplaçarem fins a Estrasburg, primera ciutat francesa declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Tot i les guerres sofertes, Estrasburg ha pogut preservar un patrimoni d'una excepcional diversitat, representatiu de la evolució de la ciutat des de l'època romana fins als nostres dies. Començarem amb la visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric, com el Parlament Europeu. Després ens dirigirem cap al centre per fer un passeig per la zona antiga, de la qual destaquem la Catedral de Notre-Dame, magníficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d'alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l'encantador barri d'Estrasburg ple de cases amb entramats de fusta decorades amb corones d'advent i petites botiguetes amb productes nadalencs. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un passeig pel Christkindelmärik, el preciós mercat de Nadal d'Estrasburg situat al peu de la ciutat vella. Amb més de 300 casetes de fusta i ple d'encant i tradició es el Mercat de Nadal més gran d'Europa i el més antic de França. A l'hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3
Mulhouse ¿ Obernai ¿ Riquewihr ¿ Colmar ¿ Mulhouse
Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem per carretera a Obernai, un poble amb un encant molt singular, en el que realitzarem un recorregut panoràmic. Destaquem les seves muralles, el centre històric i les seves cases tradicionals alsacianes. Seguirem la nostra ruta cap a Riquewihr, la famosa ciutat productora del vi Riesling que compta amb un preciós centre històric. Aquesta visita ens permetrà fer un viatge en el temps ja que el seu patrimoni arquitectònic destacat està pràcticament tal com era al segle XVI. Trasllat a Colmar i dinar en un restaurant. A la tarda passejarem per Colmar, una preciosa ciutat plena de canals, ponts i casetes d'entramats de fusta que acull cinc mercats nadalencs, cadascun amb una especialitat diferent. A l'hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4
Mulhouse ¿ Zuric ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia sortirem cap a Zuric, capital financera i econòmica de Suïssa. Disposarem de temps al seu mercat de Nadal, considerat un dels més bonics d'Europa. Gaudirem del seu ambient nadalenc màgic, amb l'olor a canyella i vi calent i les nadales que s'escolten per tota la ciutat. Dinar. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en el vol directe LX1950, de la companyia Swiss, a les 21.10 hores. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 22.50 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortides el 28/11, 02/12, 06/12 i 12/12

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Swiss, amb vol directe (Horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis No inclosos:
Esmorzar del primer dia.
Begudes en els àpats.
Propines als guies locals i conductors.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol altre servei no mencionat
com a inclòs.

 

Taxes aèries 110€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX