3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tirol i Baviera, mercats de Nadal

Tirol i Baviera, mercats de Nadal

  • Sortides el 26 de novembre i 5 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
DES DE
1195€
Per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Programa:

Dia 1
Barcelona - Oberammergau - Innsbruck
Presentació als taulells de la companyia Lufthansa de la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en el vol LH1817 a les 07.55 hores. Arribada prevista a Múnic a les 09.55 hores. Recollida d'equipatge i ruta a Oberammergau, la bonica població del Sud de Baviera. Podrem contemplar les façanes de les seves cases, decorades amb pintures de motius religiosos i festius. El seu mercat de Nadal ofereix sobretot productes i plats típics. Passejarem amb la nostra guia per gaudir d'aquest poble de conte. Dinar. A l'hora convinguda, sortida cap a Innsbruck.
Arribada a l'Hotel Rufi's 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.
Nota important: la sortida del 5 de desembre s'allotjarà a l'Hotel Berghof 4* a Mayrhofen

Dia 2
Innsbruck - Salzburg - Innsbruck

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem a Salzburg, ciutat natal de Mozart i visita guiada d'aquesta joia arquitectònica plena d'edificis de l'edat mitjana, del Romànic, Renaixement i Barroc. Passejarem acompanyats d'un guia local pels carrerons del nucli antic, resguardats per la impressionant fortalesa, passant per la Catedral, la plaça de Mozart i la plaça del Mercat, fins a arribar a la Getreigasse, famós carrer comercial amb rètols de ferro forjat. Destaquem també el Parc del Palau de Mirabell, situat a la vora del riu Salzach i des d'on gaudirem d'una magnífica panoràmica de la ciutat i de la Fortalesa de Salzburg. Dinar. A la tarda tindrem temps lliure per acabar de gaudir de la màgia del mercat de Nadal amb orígens del s. XV que s'instal·la a les Places de la Catedral i la Residència. A l'hora convinguda, retorn a Innsbruck. Sopar i allotjament a l'hotel.


Dia 3
Innsbruck

Esmorzar a l'hotel. Avui gaudirem d'una visita guiada a Innsbruck, capital intel·lectual i administrativa del Tirol. La ciutat conserva un impressionant patrimoni, fruit del seu passat imperial, però també compta amb interessants mostres d'arquitectura contemporània. En aquestes dates, la ciutat llueix especialment. Passejarem pel seu centre medieval del qual destaquem la Maria-Theresien-Strasse on s'instal·la el mercat de Nadal. Per gaudir de les millors vistes de la ciutat i dels Alps, agafarem el funicular per pujar a l'estació de Seegrube a 2000 metres d'altitud, al cor de la serralada Nordkette que envolta la ciutat. També visitarem la impressionant pintura panoràmica gegant instal·lada al Museu Tirol Panorama. Dinar. A la tarda, temps lliure per gaudir dels mercats de Nadal on trobarem joguines tradicionals, artesanies i paradetes on gaudir d'un vi calent o un típic pastís de poma. Sopar i allotjament a l'hotel.


Dia 4
Innsbruck - Múnic - Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Múnic. En arribar farem la visita guiada de la ciutat. Passejarem pel seu barri antic, cor medieval de la ciutat, on destaquem la "Marienplatz", l'Ajuntament de Múnic amb una impressionant façana neogòtica i la Catedral "Frauenkirche". Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per passejar pel mercat de Nadal que compta amb una antiga tradició que es remunta a l'època de Sant Nicolau el s. XIV. Un altre atractiu destacat és la fira de pessebres situada molt a prop de la Marienplatz. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Múnic per sortir en el vol directe LH1816 de les 20.55 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 22.55 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Sortides el 26 de novembre i 5 de desembre

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:

Bitllet d'avió en classe turista
Pensió completa durant tot el viatge
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari
Visites definides a l'itinerari com incloses
Guia local en destí
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge
Assegurança bàsica d'assistència en viatge


Serveis no inclosos:
Begudes als àpats
Propines
Extres de caràcter personal
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs
Taxes aèries 105€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX