3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tots ocells
Tots ocells
Tots ocells

Tots ocells

  • Del 5 de setembre al 20 d'octubre
  • Biblioteca de Catalunya - Barcelona
30€
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades amb un 20% de descompte per totes les funcions.

 

*****

Un nou text de Wajdi Mouawad ens ha vingut a trobar, i és un poema immens que dona ales a un gran muntatge. Els personatges de Tots Ocells intenten fer-se entendre i es fan mal, busquen explicar-se per saber qui són, parlar-se amb les seves llengües diferents, els seus mons, les seves creences. Volem abraçar tota la vida que conté i ampliar-la a l'escenari, com un crit de ràbia i de dolor, com una pregunta antiga, com una cançó que ens travessa l'ànima.

Sinopsi


L'Eitan és un jove de família jueva alemanya que viu a Nova York i que estudia l'ADN humà. Coneix a la Wahida, una jove d'origen àrab que està fent la seva tesi sobre un savi humanista del segle XVI a qui van obligar a convertir-se de l'islam al cristianisme. Tots dos s'enamoren, i l'Eitan haurà d'enfrontar-se a la seva família i confrontar les seves creences religioses. Però quan els dos joves emprenen un viatge a Israel i Cisjordània, l'Eitan és atrapat per un atac terrorista en el pont fronterer d'Allenby que el deixarà en un coma profund. Això obligarà la seva família a viatjar d'Alemanya a Tel-Aviv, on descobriran el seu passat familiar i hauran d'afrontar l'aclaparadora presència de la Wahida, mentre el món esclata en una barreja de creences, ADN humà, religió i atzar.

Tots ells es veuran abocats a travessar la dolorosa frontera entre l'amor familiar i l'odi dels prejudicis, on la violència del món exterior sobrevola la petita vida domèstica i on les generacions es fan miques quan el passat desborda el present.

Una coproducció del Festival Grec 2024 i La Perla 29.

FITXA TÈCNICA

AutoriaWajdi Mouawad
DireccióOriol Broggi
Durada (entreacte inclòs)
IdiomaCatalà
Intèrprets:Guillem Balart Xavier Boada Joan Carreras Màrcia Cisteró Marissa Josa Miriam Moukhles Xavier Ruano Clara Segura

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 5 de setembre al 20 d'octubre

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

c/ Hospital, 56
08001 - Barcelona

Biblioteca de Catalunya
c/ Hospital, 56, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX